Anleggsledere

Selvaagbygg har vært en anerkjent boligbygger i nær 60 år og er en del av Selvaag Gruppen. Konsernet har 600 medarbeidere fordelt på 10 selskaper innen boligbygging og salg, eiendomsforvaltning, investeringer, minilager, og utvikling innenfor IKT og nye byggemetoder. Høy etisk standard, verdiskapning for samfunnet og vilje til pionérsatsing og langsiktighet preger Selvaag Gruppens arbeid.

Selvaag Gruppen har en bokført totalkapital på ca. NOK 4,1 milliarder og en verdijustert egenkapitalandel på 45%.

FirmaSelvaag Bygg
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Selvaagbygg søker erfarne anleggsledere

Anleggsledere

Ønsker du jobb hos en av landets fremste aktører innen boligbygging?

Selvaagbygg har bygget over 45.000 boliger, og har bred kompetanse innenfor eiendomsutvikling, prosjektering, boligbygging, salg og kundeservice.

Selskapet er i en spennende utvikling med mange store og spennende boligprosjekter på gang og under planlegging, og vi søker derfor flere erfarne anleggsledere/byggeledere.

Ansvarsområder/sentrale arbeidsoppgaver:

  • Ansvar for detaljplanlegging og gjennomføring av tildelt byggeprosjekt
  • Resultatansvar for tildelt byggeprosjekt (økonomi, fremdrift, HMS og kvalitet)
  • Bygge opp og lede byggeplassorganisasjonen
  • Utvikle, motivere og følge opp medarbeidere
  • Medvirke til å videreutvikle produksjonsmetoder og systemer

Kvalifikasjoner:

Vi søker anleggsledere/byggeledere med solid erfaring fra boligbygging. Du har gjerne håndverkerbakgrunn. Har du teknisk utdannelse er det også positivt. Personlige egenskaper som gode samarbeidsevner, initiativ, strukturert arbeidsmåte og gjennomføringsevne vil bli vektlagt.

Vi tilbyr:

Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter hos en ledende boligbygger i god utvikling. Vi tilbyr også et svært godt arbeidsmiljø og konkurransedyktige vilkår.

Spørsmål vedrørende stillingen kan rettet til Produksjonsdirektør Jan-Erik Solberg på tel 90 16 73 99, eller HR-direktør Erland Ensrud på tel 90 17 29 74.

Vis flere stillinger: