Jonas Wicksell går over til Cad Quality

En av Nordens sterkeste profiler innen CAD-verden, Jonas Wicksell, har valgt å gå fra Autodesk til Cad-Q, hvor han skal lede arbeidet med utviklingen av industriens bruk CAD og PDM-løsninger.

Han ser med glede fram til mer kontakt med brukerne av løsningene han så sterkt brenner for.

- Med Jonas Wicksell på laget vil våre kunder få en enda sterkere og kompetent partner i sitt arbeid med CAD og PDM, sier Jörgen Fjellet, Affärsområdeansvarlig for mekanik i Cad-Q.

- Jonas har en enestående kunnskap rundt løsningene vi tilbyr, og brenner virkelig for at kundene skal få maksimalt ut av sine investeringer. Med sine 15 år i bransjen og de siste fem i Autodesk har Jonas kvaliteter som vil bringe våre kunder videre, og de vil være godt oppdatert på hva som skjer med løsningene i framtiden.

Jonas Wicksell er på sin side klar på hvorfor han har valgt Cad-Q som nytt arbeidssted:

- Jeg synes Cad-Q tenker riktig i forhold til kundene sine, og de har startet et endringsarbeid med hensyn til hvordan man skal jobbe med CAD og PDM. Dette arbeidet gjennomføres nå med mange av Nordens mest spennende aktører innen industrisegmentet. Jeg vil være med på disse endringsprosessene ute hos kunden, og da vil jeg være med på det vinnende laget, som jeg mener har kommet lengst i utviklingen. Derfor var Cad-Q et klart valg da jeg skulle gå videre fra Autodesk, forteller han.

- Gjennom mitt arbeid i Autodesk de siste fem årene har jeg nådd de målene jeg satte meg, forteller Jonas Wicksell videre.

- Autodesk Inventor har blitt 3D-løsning nr 1 i bransjen, kompetansen rundt 3D-modellering og bruk av PDM-systemer er kraftig utviklet och lönsamheten hos återförsäljarna är mycket god. Detta ihop med att Autodesk´s hela mekaniksvit nu är marknadens kraftfullaste lösning gör att jag känner att jag är klar med mitt uppdrag och att det är dags att aktivt få arbeta med lösningarna ute på marknaden. Nå gleder jeg meg til å ta fatt på arbeidet sammen med mine nye kollegaer og spennende prosjekter hos kundene våre.