Kvalitetssjef

BundeBygg AS er et av de ledende entreprenørselskapene i Oslo en omsetning i 2006 på ca. kr. 950 mill. Vi holder til i hyggelige lokaler på Helsfyr i Oslo og har helt siden starten i 1992 hatt fokus på å være kundeorienterte og kvalitetsbevisste. Vi er i dag 170 ansatte og jobber kontinuerlig med å beholde vårt gode arbeidsmiljø. Vi har utrolig mange dyktige medarbeidere og vi er klar over at vår beste kvalitet er våre menneskelige ressurser og ønsker derfor å ha fokus på nettopp dette i våre prosjekter. Vi har et mål vi ønsker å jobbe etter internt og eksternt: mennesker som liker å jobbe sammen skaper de beste resultatene.

FirmaBunde Bygg AS
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

 

I BundeBygg søker vi nå ansettelse av en ny

Kvalitetssjef.

 

Du vil i denne stillingen få hovedansvaret for praktisk kvalitet på byggeplass. Det å sette praktisk kvalitet i system og få alle til å fortsette å levere høy kvalitet. Erfaringsutveksling i selskapet vil være et viktig område du vil få ansvaret for, samt jobbe med å optimalisere vårt KS system. Vi skal fortsette å levere den kvaliteten myndighetene og ikke minst kundene våre krever.

Du er en person med god erfaring fra entreprenørvirksomhet, gjerne som prosjektleder eller anleggsleder og ønsker å jobbe med kvalitet i et bredt perspektiv. Du er faglig sterk samtidig som du er en positiv og engasjert. Vi tilbyr gode betingelser for den rette.

Ta gjerne kontakt for mer detaljert informasjon rundt stillingen og/eller et møte.

Daglig leder Odd-Erik Bunde på 22 88 57 88 eller mobil 92 26 50 11.

Teknisk sjef Ivar Bernseter på tlf. 22 88 57 88 eller mobil 95 11 64 11.

Vis flere stillinger: