Nytt hovedkontor for Ølen Betong

Ølen Betongs nye administrasjonsbygg er ferdig og bedriftens medarbeidere gleder seg til å kunne ta i bruk de nye kontorene.

Store betongleveranser til bygg og anlegg har ført at bedriften har vært gjennom noen år med betydelig vekst, og tredoblet sin omsetning fra 2001 til 2007.

For å følge opp denne utviklingen ble det det foretatt en større utvidelse av elementfabrikken i 2005 samt bygget ny produksjonshall og stort verksted for bedriftens mange lastebiler, betongpumper og trucker i Ølensvåg i 2006. Disse er i full produksjon med leveranser til byggeprosjekter flere steder i landet.  Blant annet pågår leveranser av nærmere 200 000 kvadratmeter elementer og 100 000 kubikkmeter ferdigbetong til byggingen av E18 Grimstad-Kristiansand, samt elementer til tunneler i Bærum, Drammen, Tønsberg og på Jæren.

Denne aktiviteten har også ført til at administrasjonen er øket, noe som inntil nå har vært løst med brakkerigger. Gjennom sist vinter og vår har arbeidet pågått med nytt administrasjonsbygg. En ny tredje etasje på 350 kvadratmeter er bygget, samt at første og andreetasje er fullstendig ombygget. Staben har nå fått tidsriktige kontorlokaler for administrasjon og salg, samt flere møterom.

- Jeg er veldig godt fornøyd med utbyggingen av de nye lokalene. Arbeidene har gått meget bra, og de ansatte har virkelig stått på i ombyggingsperioden, sier adm. direktør Arne Haldorsen i Ølen Betong.

Ombyggingen vil bli feiret med et åpningsarrangementet 15. juni.

- Det blir høytidlig åpning ved Arne Skjelle, adm. direktør i Byggevareindustriens Forening, ordfører Arne Bergsvåg og flere som vil gratulere og sette glans på arrangementet. 200 kunder, leverandører til bygget og ansatte deltar denne kvelden hvor det er dekket bord med sjømat og grillmat i det store verkstedsbygget.

Både ledelse og medarbeidere ser fram til å kunne samle hele administrasjonen under ett og samme tak ved hovedkontoret i Ølensvåg.

 

Trykk på bildene under for å se billedkarusell!