Vi lanserer bygg.no i ny og moderne utgave

Det er hyggelig for oss å presentere bygg.no i ny og utvidet drakt.

 

I flere måneder har våre medarbeidere sammen med Gan Media arbeidet med den nye nettløsningen. Den er bygget på en helt ny og moderne teknologi. Det betyr at bygg.no vil bli en langt mer fleksibel nettløsning enn før med et stort og bredt innhold. I løpet av de kommende månedene vil nye tilbud komme på plass.

Det er i år ti år siden Byggeindustrien kom på nett for første gang. Det var den gang svært få fagtidsskrifter som trodde på internett. I starten var det også svært lite stoff som ble lagt ut på nettet. Det meste var tilfeldige artikler som allerede hadde vært på trykk i Byggeindustrien. Det var på denne tiden også få som hadde tilgang til internett. Det tok til dels lang tid å laste opp artikler på datamaskinene.

I 1998 skjedde en kraftig oppgradering av nettsidene til Byggeindustrien. Da flyttet vi trykkingen av bladet til Aarhus Stiftsboktrykkeri som hadde bred ekspertise på internett. Det gjorde at vi fikk gode og innholdsrike internettsider. Siden har trafikken gått bare en vei - og det oppover. Besøket på nettsidene til Byggeindustrien er blitt mangedoblet siden starten.

På bygg.no ligger det nå rundt 22 500 saker. I tillegg har vi saker på våre andre nettsteder som Boligogenergi.no og hage.no. Alle disse nettstedene blir nå lagt inn under bygg.no i den nye løsningen.

Bygg.no har i løpet av de siste ti årene fått stor anerkjennelse. Ingen kan bestride at bygg.no er det viktigste og mest oppdaterte nettstedet for den profesjonelle byggenæringen i Norge.

Utviklingen innen internett har gått med stormskritt. Skal man henge med på dette området må man hele tiden sørge for å oppdatere seg. For oss har vi tatt et kraftig løft.

For oss er det svært tilfredsstillende å vite at vi har både det mest oppdaterte fagbladet i næringen samt det mest oppegående nettstedet. Vi kan ikke hvile på laurbærene - og derfor satser vi nå sterkt på en videre utvikling både i blad og på nett. Denne om leggingen på nettet skjer samtidig som vi flytter. I løpet av juni er vi på plass i nye kontorer i Stensberggaten 27 - da sammen med gode naboer som Norsk Byggtjeneste og Bygg Reis Deg.

Vi er svært interessert i å få ris og ros om de nye sidene. Har noen ønsker om spesielle tema vi bør dekke videre så ta kontakt. Send alle slike henvendelser til vår redaksjonssjef på nett, Christian Aarhus - caa@bygg.no.