Peder B. Backe inn i NHOs arbeidsutvalg

For første gang i nyere tid har entreprenørene fått en fast representant i arbeidsutvalget i NHO. Det er Peder B. Backe som har tatt på seg denne viktige jobben.

Byggenæringen som er en av landets desidert største og viktigste næringer, vil nå få en helt ny mulighet til å påvirke den næringspolitiske debatten her landet. NHO er en av de aller viktigste kanaler i så måte.

I byggenæringen har det lenge vært en viss irritasjon over at man ikke har fått den innflytelse næringens størrelse og styrke tilsier.

Vi er overbevist om at Peder B Backe som også er styreleder i BNL, er rett mann på rett plass i NHO-systemet. Han leder selv ett av byggenæringens største konsern. Han har også lang erfaring som tillitsmann. Peder B Backe er vel også en av dem i byggenæringen som har evne til å tenke prinsipielt. I tillegg er han en veltalende mann.

Det er viktig at hele næringen nå bruker den muligheten man har til å påvirke de beslutninger NHO sentralt tar – og gjennom dette kan næringen også være med som en viktig aktør i samfunnsdebatten.