Scandinavian Property Development kjøper Hinna Park

Scandinavian Property Development ASA har inngått avtale om kjøp av Hinna Park AS. Hinna Park består av 134 000 kvm utviklingseiendom beliggende mellom Stavanger og Sandnes.

Kjøpesummen er ca. MNOK 620. Hinna Park AS er i dag eid 50/50 av Hitec Industries og Smedvig Eiendom AS. T

ransaksjonen gir Scandinavian Property Devlopment ASA rettighetene til å utvikle 134 000 kvm eiendom hvorav 111 000 kvm næringseiendom og 23 000 kvm bolig Kjøpet omfatter 100 % av Hinna Park AS som eier: Utbygningsmuligheter for både kontor og bolig 25 % av aksjene i boligprosjektet Hinna Pluss Leieinntekter fra diverse utleie i Jåttåvågen 10 og Jåttåvågen Nord. Prosjektorganisasjon bestående av åtte personer Hinna Park er det største utviklingsprosjektet i Stavanger regionen.

Kjøpet av Hinna Park AS understreker Scandinavian Property Developments mål om å erverve fremtidsrettede prosjekter i sentrale og vekstkraftige regioner i Skandinavia.

 - Scandinavian Property Development er svært fornøyd med kjøpet av Hinna Park AS. Vi vil videreføre utbyggingen av Hinna Park med basis i inngåtte avtaler med Stavanger Kommune og de ambisjoner tidligere eiere har hatt. Vi ser også Hinna Park som et naturlig utgangspunkt for å engasjere oss i andre utviklingsprosjekter i Stavanger regionen, og vil bygge videre på den kompetanse og erfaring Hinna Park AS besitter for større utviklingsprosjekter, sier Stein Haugbro, administrerende direktør i Scandinavian Property Development ASA.

- Vi synes Hinna Park har fått en god eier i Scandinavian Property Development, og er sikre på at det vil gjennomføre de planer Hinna Park har på en god måte. Vi ser med spenning frem til samspillet mellom en utvikling av Fornebu og Hinna Park. sier Jon Gjedebo, styreformann i Hinna Park. Transaksjonen forventetes gjennomført innen 1. juli 2007.