Samarbeider om forskning

Administrerende direktør Geir Barvik i Husbanken og forskningsdirektør Terje Jacobsen i SINTEF Byggforsk har underskrevet en forpliktende samarbeidsavtale.

- SINTEF Byggforsk er den første forskningsinstitusjonen som Husbanken inngår en samarbeidsavtale med, sa en fornøyd Geir Barvik etter signeringen av samarbeidsavtalen.

Barvik uttrykte store forventninger til avtalen og har tro på at den er et viktig virkemiddel som skal bidra til å realisere regjeringens visjon om at ”Alle skal kunne bo godt og trygt”.

Forskningsdirektør Terje Jacobsen understreket at samarbeidsavtalen er viktig for SINTEF Byggforsk fordi Husbanken er en viktig samarbeidspartner. Han uttrykte at avtalen la grunnlaget for et forsterket samarbeid, økt målstyring og resultatoppnåelse.

Husbanken Region Midt-Norge har konsernoppgaven for arbeidet innenfor energi og miljø, og har som regiondirektør Brit Tove Welde uttalte, hatt SINTEF Byggforsk som en god og viktig samarbeidspartner i mange år.

Samarbeidsavtalen gir en ramme for faste møteplasser og prosesser for utveksling av erfaringer, faglige diskusjoner og drøfting felles prioriteringer. – Avtalen skal bidra til at vi sammen bruker ressursene mer effektivt, målrettet og mer langsiktig strategisk, avsluttet Brit Tove Welde ved Husbanken Region Midt-Norge.

Ytterligere informasjon: www.husbanken.no og www.sintef.no/byggforsk