Store kontrakter til Alliero

Alliero har på kort tid vunnet tre store totalentrepriser innenfor våtromsområdet. Ordrene har en totalverdi på nærmere 20 millioner kroner.

Alliero arbeider målrettet med kontrollert vekst og bygging av posisjonen som en helhetlig leverandør av entrepriser og et bredt spekter håndverkstjenester for rehabilitering og vedlikehold av eiendom.

Et av en rekke strategiske grep den siste tiden var etableringen av et eget selskap innen våtromsarbeider, som bidro til å utvide tjeneste- og kompetansespekteret på et viktig kjerneområde. Satsingen på våtromsmarkedet ga raskt resultater, og Alliero beskjeftiger i dag ca 10 ansatte med kjernekompetanse på rehabilitering av bad og våtrom.

Dette i tillegg til vel 125 årsverk innen ut- og innvendig maler- og murerarbeider, fasadearbeider, gulvlegging og en rekke andre rehabiliterings- og vedlikeholdstjenester, samt en egen stab med nøkkelpersoner innen entreprise og prosjektledelse.

Store våtromsentrepriser

Alliero igangsetter i disse dager alle de tre nye totalentreprisene innen rehabilitering av våtrom. Et av oppdragene omfatter rehabilitering av baderom, avløpsrør og vannledninger i Sameiet Olaf Schous vei 1-5, en klassisk bygård på Sinsen oppført på slutten av trettitallet, bestående av 60 leiligheter.

Det andre er en totalentreprise på rehabilitering av baderommene i Borettslaget Haakon Tveters vei 8, som ligger på Skøyenåsen i Oslo og består av 60 leiligheter i en blokk oppført i 1968.

Det tredje oppdraget omfatter en totalentreprise på oppgradering av 44 baderom i Dælenenggata 4, Oslo, der oppdragsgiver er Boligbygg Oslo KF. Alle de nye oppdragene har oppstart i mai/juni og ferdigstillelse i oktober/november 2007.

– Vi er godt fornøyd med den solide starten for vår våtromssatsing, og disse ordrene representerer et virkelig gjennombrudd på dette området, sier administrerende direktør Per Ivar Wahl i Alliero Våtrom.

– Rekordmange våtrom er nå modne for rehabilitering. Pågangen fra markedet forteller oss at stadig flere blir oppmerksom på viktigheten av grundighet og fordelene ved å sette bort hele prosessen til aktører med den nødvendige kunnskap og erfaring innen entreprise, prosjektledelse og ulike håndverksdisipliner.

Nytt i norsk håndverks- og entreprenørbransje

Alliero planlegger en kraftig, kontrollert videre vekst innen alle håndverksdisipliner, både organisk og gjennom oppkjøp. Med en omsetningsvekst på ca 10 prosent til rekordhøye 160 millioner i 2006, slo selskapet sine egne fjorårsbudsjetter med god margin.

– Vi har bygget plattformen for fremtiden som en ledende leverandør av entrepriser, rehabilitering og vedlikehold innen alle håndverksområder. Vi bygger videre på en posisjon som både er naturlig og ønsket i markedet, men som likevel er helt ny i norsk håndverks- og entreprenørbransje, sier administrerende direktør Bjørn-Sigurd Johansen i Alliero.