Stadig nye leieavtaler på Bryn-Helsfyr

Tilgjengelighet, nærhet til sentrum og et allsidig tilbud av kontorlokaler fortsetter å trekke leietakere i alle størrelser og bransjer til Bryn-Helsfyr i Oslo.

JYSK har inngått en avtale med Bunde Eiendom AS om leie av 700 kvm kontorlokaler i andre etasje i Grenseveien 82, sentralt på Bryn-Helsfyr.

Selskapet har samlokalisert to avdelinger som tidligere holdt til henholdsvis på Lørenskog og i Stavanger, og er nå på plass i de nye lokalene. Utviklings- og kompetanseetaten (UKE) i Oslo Kommune har utvidet sine arealer på Bryn-Helsfyr, og er nå flyttet inn i 1700 kvm kontorlokaler i Sigellens kontorbygg, Grenseveien 90.

Med dette er bygget, som totalt rommer 6000 kvm, fullt utleid. Bryn Eiendom melder om to nye leieavtaler i området. En er med norske 24SevenOffice. Det raskt voksende selskapet har inngått en leieavtale med Bryn Eiendom om leie av 850 kvm med kontorlokaler i Østensjøveien 34. Den andre avtalen er med teknologileverandøren DigiPos Store Solutions, og gjelder 180 kvm kontorlokaler i Nils Hansens vei 2. Selskapet flyttet fra Skedsmokorset til de nye lokalene i mai.

– Beliggenhet var avgjørende for oss da vi tok beslutningen om å flytte til Bryn-Helsfyr. Området er sentralt og det gjør det enklere både for kunder og ansatte å komme til kontorene, sier Pål Kock Hyni, Sales Manager i DigiPos Store Solutions i Norge.

SAAS Eiendom har inngått avtale med IT-selskapet Catalystone AS om utleie av 113 kvm kontorlokaler i Brynsveien 5, et sentralt plassert kontorbygg med optimal tilgjengelighet via vei og offentlig kommunikasjon.

- Det er svært positivt at små så vel som store, og nystartede så vel som veletablerte bedrifter vurderer Bryn-Helsfyr som et attraktivt område. Området tiltrekker seg aktører fra en rekke forskjellige bransjer – og fra både privat og offentlig sektor. Dette er positivt og bidrar til mangfold og dynamikk i hele området, sier Per Kristian Lundquist, koordinator i Bryn-Helsfyr-prosjektet.