Bonus til alle i Spenncon

2006 ble et godt år for Spenncon AS, et selskap i Consolis-konsernet, som er en av verdens største produsenter av prefabrikkerte betongelementer. Nå velger konsernet å dele fortjenesten med sine 8.000 ansatte.

Sterk vekst og gode resultater har styrket Spenncons konkurransekraft. Samtidig har selskapet vist seg som en attraktiv arbeidsplass med jobbmuligheter innen design og industriproduksjon. Muligheten til å arbeide i et internasjonalt miljø har også ført til at Spenncon har trukket til seg dyktige, nye medarbeidere fra et presset arbeidsmarked.

Bonusen vil utgjøre én månedslønn og tilkomme alle Spenncons 634 ansatte. Selskapets eiere ønsker å dele gevinsten etter at effektivisering og interne forbedringsprosesser har gitt resultater i et hett byggemarked. - Alle har bidratt til at vi har nådd målene våre. Derfor er dette en påskjønnelse til alle som står bak forbedringen og resultatene.

Det fører til at vi sikrer arbeidsplasser i et attraktivt og innovativt miljø. Nå er det også gode fremtidsutsikter, med regjeringssatsing på infrastruktur og økende interesse for betongfaget blant unge studenter, sier Regiondirektør Øst, Leif Rathe. Spenncons omsetning rundet 1 milliard kroner i 2006, en økning på 28 % i forhold til året før. Driftsresultatet endte på 51 millioner kroner, en forbedring på 22,5 millioner sammenlignet med 2005.