Ny effektiv borhammer

Den nye slaghammeren fra BOSCH GSH 16 gir den profesjonelle håndverkeren et verktøy som er forbedret på tre vesentlige områder; holdbarhet, effektivitet og vibrasjoner.

Den nye BOSCH 16-kilos borhammeren setter nye standarder for effektivitet og kvalitet. BOSCH GSH 16 har i flere tester vist seg å ha en betydelig levetid. Borhammeren har samtidig vist seg å kunne arbeide mere enn dobbelt så mange timer sammenlignet med det beste blant konkurrerende verktøy. BOSCH GSH 16 er en fornuftig investering, både når man ser på yteevne og holdbarhet.

 

Lav vekt og høy yteevne

Den nye BOSCH borhammeren er et effektivt og relativt lett verktøy, som raskt og uten problemer kan fjerne hard betong. Motoren på 1750 watt har i målinger kunnet yte omkring 60% mer enn konkurrentene. Den pneumatiske hammermekanismen har en slageffekt på opp til 45J og sørger for at BOSCH GSH 16 bryter ca. 1.700 kilo B25/30 betong på en time.

 

Lett betjening og høy sikkerhet

BOSCH GSH 16 har et vibrasjonsnivå på under 10m/s2 som er svært lavt sammenlignet med tilsvarende verktøy i denne klassen. På sikt er det fornuftig å investere i skikkelige arbeidsforhold for brukerens helse og arbeidsevne. Den nye borhammeren er utstyrt med gummihåndtak med god plass til begge hender hvilket  gjør arbeidet lettere. På/av knappen er lett å betjene med en finger. Knappens plassering er tilrettelagt slik at man ikke starter eller stopper meiselhammeren ved et uhell.

Med BOSCH GSH 16 får den profesjonelle håndverkeren et relativt lett verktøy som raskt og effektivt klarer å bryte hard betong. BOSCH borhammeren GSH 16-28 har et 28 mm sekskantet skaft.

Hammeren leveres i en praktisk transportkoffert med hjul