Enkelt i vinkel

LINO L2 er Leica Geosystems nyeste utvikling innen laserteknologi. Med denne nye krysslaseren er det slutt på å tegne streker på veggen når du f.eks. skal nivellere rørinstallasjoner.

Med LINO L2 får du rette linjer - raskt og enkelt. Krysslaseren sender ut både horisontale og vertikale laserlinjer, og du har begge hendene fri til resten av arbeidet. Det eneste du trenger å gjøre er å sette opp laseren og slå den på, så klarer den resten selv. Normal rekkevidde for laseren er opptil 15 meter og med detektor helt opp til 30 meter. Krysslaseren har dessuten en nøyaktighet på +/- 1 mm ved en avstand på 5 meter.
 
Glem alt om tidskrevende, presis innstilling av instrumentet - det kompenseres automatisk innenfor avvik på +/- 4 grader. Hvis avviket er større, sendes det ikke ut noen laserstråle, og dermed unngår du feil. Laserstrålen er dessuten svært kraftig og derfor enkel å se selv på avstand.

I tillegg til horisontale og vertikale linjer kan du også måle rette linjer i skrå vinkler - det er nyttig f.eks. ved oppmåling til trapper og gelendere. Med LINOs låsefunksjon stopper du selvnivelleringen, og kan deretter stille inn den vinkelen du ønsker.
 
LINO L2s pulsfunksjon er grunnleggende ved arbeid utendørs. En detektor fanger opp pulssignalet og du finner laserlinjen raskt og enkelt. Av ekstrautstyr og tilbehør til LINO L2 kan du bl.a. få laserblink, magnetisk veggfeste, helningsadapter, detektor, veggbrakett og stativ.