Prosjektleder

Ruukki leverer komponenter og totalløsninger til konstruksjons-,
bygg-og verkstedsindustrien. Konsernet har et bredt program innen metall-produkter og tjenester.
Ruukki har avdelinger i 23 land og sysselsetter ca.12000 medarbeidere.Omsetningen i 2005 var EUR 3.7 milliarder.
Vårt mål er å være den foretrukne leverandør i utvalgte segmeneter. Ruukki Construction er spesialisert på kundeorienterte konseptfor industri, kontor, handel ,idrettsanlegg, boligbyggingsamt for infrastrukturanlegg. Vårt hjemmemarked er de nordiske og baltiske land samt det sentrale øst-Europa.

FirmaRuukki
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Prosjektleder

Til å lede gjennomføringen av våre byggeprosjekter.Vi legger spesielt vekt på økonomisk oppfølging, endringshåndtering og flyt i gjennomføringsfasen.Du må kunne starte opp og gjennomføre prosjektene med god lønnsomhet.Utarbeide rutiner, strategier og budsjetter, samt kunne støtte og utvikle dine medarbeidere. RUUKKI Construction skal delta i hele prosessen, fra prosjektering, gjennom kalkulasjon og til montasje. Vi skal heretter være med å lukke bygget ved bruk av egne produkter.

Rett kandidat bør ha følgende bakgrunn:

* Erfaring fra Bygg og Anleggsbransjen
* Prosjektleder erfaring
* Ingeniørutdannelse
* Interesse for stål og metaller som byggemateriale
* Alder ca 35-50 år
* Den rette person vil bli en del av, og få sjansen til å utvikle seg, i et inspirerende og faglig tungt miljø.Vi har konkurransedyktige betingelser og gode pensjons og forsikringsordninger.Gode muligheter og forutsetninger internt og markedsmessig for å lykkes. 
 

Kontaktopplysninger:

Interesserte kandidater kan kontakte: John Friis 90 74 90 98 eller Jean Lorange 48 04 06 06Søknad sendes på mail til: John@dignus.no



 

Vis flere stillinger: