NTNU tar i bruk MAP

NTNU tar i bruk MAP for studentene som en del av undervisningen i prosjektledelse og anleggsteknikk ved Institutt for bygg, anlegg, og transport.

Amund Bruland, Professor ved instituttet, forteller at dette er første trinn i en satsing der. - NTNU ønsker å benytte MAP i flere kurs fremover og vi ser at verktøyet kan anvendes innen mange av fagene hos oss. MAP er etablert som et standardverktøy blant entreprenører som ansetter flest av våre ferdigutdannede studenter. Det er derfor naturlig at vi også gjør verktøyet tilgjengelig og ser på hvordan vi kan integrere verkøyet ytterligere i undervisningen. Vi ser også for oss å benytte MAP til prosjektoppgaver, masteroppgaver og forskning, fortsetter Bruland.

 - Vi i MAP er veldig glade for å kunne gi studentene en mulighet til å gjøre seg kjent med et verktøy i dag som de vil møte i arbeidslivet senere, sier Daglig leder Hans Fredrik Johansen. Samarbeidet vi nå har begynt med NTNU er en del av en langsiktig satsing der vi i MAP ønsker å legge til rette for erfaringsutveksling og samarbeid mellom lærings- og forskningsmiljøer og næringslivet, sier Hans Fredrik Johansen i MAP Skandinaviska.

- Våre kunder har allerede meldt sin interesse for å bidra til å gi studentene økt forståelse rundt prosjektstyring og presentere eksempler fra en entreprenørs hverdag. Allerede neste uke skal Morten Stjern, Direktør Ledelsessystemer hos AF Gruppen holde en gjesteforelesning. Deler av denne forelesningen får vi sikkert også høre på vårt neste frokostseminar i Nydalen den 26. april. MAP holder jevnlig seminarer, og da gjerne i samarbeid med våre kunder. 26. april er det Prosjektstyring og Risiko som er hovedtema og AF Gruppen som holder et innlegg. Dette er et seminar som er åpent for alle som er interessert i vår bransje, avslutter Johansen.