Maxbo åpner i nye lokaler på Kløfta

MAXBO har vært i drift på Jessheim i en årrekke, men åpnet torsdag 8. mars i helt nye lokaler i Dyrskuevegen 5 på Kløfta.

Torsdag 8. mars kl 1000 ble det nye anlegget aåpnetv kommunens ordfører, og startskuddet går for en offensiv nyåpning.

- MAXBOs tidligere lokasjon på Jessheim ligger i et område som er regulert til boliger, og det vil derfor være uaktuelt å drive byggevarehandel der i fremtiden. Derfor er vi svært fornøyd med våre nye lokaler på Kløfta, hvor vi nå vil være etablert i et handelsområde, med lokaler tilrettelagt for drift av et MAXBO bo- og byggevarehus, uttaler en spent leder av MAXBO Kløfta, Britt Listøl Ørbech.

Den nye varehuset er på 3500 kvm, med meget god atkomst og parkering. Anlegget har i tillegg et stort uteareal til utstilling og lagring, og er samlokalisert med Megaflis som har en tilsvarende stor halvpart av bygget.

- Varehuset har en unik beliggenhet ut mot E6, og er sentralt plassert for våre kunder i Ullensaker og tilstøtende områder. Med et større varehus, et bredere varesortiment samt nye varegrupper vil vi befeste vår posisjon som et attraktivt handlested for regionen, fortsetter Ørbech.

- Vi er sikre på at våre kunder vil sette pris på et nytt og moderne varehus, selv om våre kunder fra Jessheim vil få noen få minutters lengre kjørevei til oss, enn tidligere, avslutter Ørbech.

- Vi er svært godt fornøyd med denne nye lokaliseringen, sier Tom Borthen, Adm. direktør i Løvenskiold Handel AS.

- Dette vil styrke vår posisjon på Romerike yterligere, samtidig som våre kunder får et nytt og moderne varehus å handle i. Virksomheten på Kløfta har 20 årsverk. Løvenskiold Handel AS driver kjedekonseptene MAXBO, MAXBO Stormarked, MAXBO PROFF og MALIA med en sisteleddsomsetning totalt i 2006 på ca NOK 4,7 milliarder kroner eks. mva. og teller totalt 120 utsalg.