Arealplanlegger

Empowered people, transforming society together. Sweco is Europes leading architecture and engineering consultancy. With 17,500 employees in Northern Europe, we offer our clients the right expertise for every project. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world.

FirmaSweco Norge
FylkeRogaland
StedStavanger
Søknadsfrist25.05.2021

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og utfordrende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren alltid tilgjengelig, kompetent og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Du blir del av et høykompetent miljø av rådgivere og prosjektledere. Sammen jobber vi på spennende og utfordrende prosjekter som skaper fremtidens Norge. I denne stillingen kan du ta rolle som prosjektleder for planoppdrag eller fagansvarlig arealplanlegger i prosjektene du blir engasjert i. Det krever at du tar ansvar, setter høye standarder for leveranser, og jobber metodisk for å levere til avtalt kvalitet, tid og kostnad. Du blir også en viktig ressurs for å videreutvikle fagområdet plan i Sweco. Sweco Stavanger har et solid rådgiver-miljø som dekker de aller fleste fagområder. På gruppen Plan og landskap er vi i dag 9 ansatte, og 5 er arealplanlegger. Vi opplever en økt oppdragsmengde, og med deg på laget styrker vi gruppens kapasitet.

Hos oss utvikler du deg. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Du vil få arbeide i utfordrende og varierte prosjekter for myndigheter og private aktører. Vi har spennende oppdrag både lokalt og andre steder i landet. Vi søker deg som er en fremtidsrettet og nytenkende arealplanlegger som viser engasjement og har godt humør, også i krevende situasjoner. Du er omgjengelig, og samarbeider godt med kunder og kolleger for å finne de beste løsninger, samtidig som du jobber godt selvstendig og holder fremdrift i eget arbeid. Du er åpen for nye initiativer, tilpasser deg endringer lett og liker å lære deg nye ting.

Dine arbeidsoppgaver:

  • Ledelse av planprosesser, faglig rådgivning og utredning av temaer i planer
  • Utarbeide reguleringsplaner, kommunedelplaner, konsekvensutredninger, risiko- og sårbarhetsanalyser, mulighetsstudier, stedsanalyser mm.

Dette kan du:

  • Du er arealplanlegger, naturviter, arkitekt, geograf eller har tilsvarende utdannelse.
  • Du har minst fire års erfaring fra fagfeltet hos rådgiver, arkitektfirma, kommune eller øvrige offentlige instanser
  • Du har styrt planprosesser tidligere
  • Du har erfaring med programvare som f.eks. Focus Arealplan
  • Du har gode kommunikasjonsevner skriftlig og muntlig
  • Du har erfaring fra oppdragsledelse og innen regulering av boligfelt, næring, samferdsel e.l

Vi kan tilby:

  • Ansvarsfulle og utviklende oppgaver i spennende prosjekter
  • Et solid fagmiljø innenfor planlegging og landskapsarkitektur
  • Et tett samarbeid med svært dyktige kolleger og ledere
  • Gode muligheter for videreutvikling innen fag- ledelses- og prosjektarbeid
  • Et fleksibelt og svært godt sosialt arbeidsmiljø
  • Gode og konkurransedyktige betingelse, inkl. 5 ukers ferie + fri i romjul og påske

Kontaktpersoner:

Harald Brynlund-Lima

Gruppeleder

+47 986 42 556

harald.brynlund-lima@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: