Anleggsmaskinfører

FirmaMesta
FylkeVestland
StedBergen
Søknadsfrist16.05.2021

Mesta Anlegg og spesialproduksjon er på jobb hver dag for å løse komplekse, tverrfaglige anleggsprosjekter - og svært spesialiserte oppdrag. Vi utfører alle typer anleggsarbeid inkludert veianlegg, sjøanlegg, vann- og avløp, sprenging, kraftforsyning, jernbane og grunnarbeid.

Vår avdeling som jobber med rehabilitetering av bruer og tuneller på jernbane søker nå etter flere anleggsmaskinførere. Du vil jobbe på prosjekter mellom Bergen og Hønefoss, og må derfor være fleksibel når det kommer til reise og oppmøte. Vi jobber 7/7-turnus.

Som maskinfører vil arbeidsoppgavene dine være varierte. Du vil primært kjøre gravemaskin og gravelaster på jernbane, men vil også bistå med alt innen anlegg- og grunnarbeid.

Hvem er vår nye maskinfører? 

Den vi søker etter har anleggserfaring, førerkort klasse B og kompetansebevis M4 og M5. Det vil telle positivt hvis du har fagbrev som maskinfører, erfaring med gravelaster på jernbane, har gjennomført skinneveikurs og har førerkortklasse BE og C.

Vår nye maskinfører må kunne jobbe selvstendig. Du må være strukturert, god på å planlegge arbeidet og løsningsorientert. Samarbeid og kommunikasjon er en viktig del av rollen. Du må derfor være lett å samarbeide med og ha gode norskkunnskaper. Dersom du også takler hektiske perioder og er glad i fysisk arbeid er du akkurat den vi søker etter.

Hva vi i Mesta tilbyr:

Du vil bli en del av en avdeling med høy faglig kunnskap og et godt arbeidsmiljø. Arbeidshverdagen kjennetegnes av høyt tempo, samarbeid og stor endringsvilje. I Mesta vil du få konkurransedyktig lønn og svært gode pensjons- og forsikringsordninger. Hos oss vil du bli en viktig brikke i arbeidet med å holde infrastrukturen i gang; et samfunnskritisk oppdrag.

Er du nysgjerrig og vil vite mer om stillingen? Ta kontakt med anleggsleder Mats Strandgård Hanssen på 41214605.

For å søke laster du opp CVen din og svarer på noe spørsmål som er relevant for stillingen. Du skal ikke laste opp noe søknadsbrev.

Vi i Mesta er opptatt av mangfold, likestilling og inkludering, og har et arbeidsmiljø der alle skal oppleve at de har like muligheter og føle seg ivaretatt. Kvalifiserte kandidater uansett alder, kjønnsidentitet, seksuell orientering, kjønnsuttrykk, funksjonsevne, etnisk bakgrunn og arbeids- og livserfaring oppfordres til å søke jobb hos oss.

Søk stilling

Vis flere stillinger: