Tilbudsleder

Skanska er et av verdens ledende prosjektutvikler- og entreprenørselskap med ekspertise innen bygg og anlegg, utvikling av kommersielle lokaler, boliger og prosjekt i offentlig-privat samarbeid. Basert på selskapets globale miljøkompetanse, sikter Skanska mot å bli førstevalget når det gjelder grønne prosjekt. Konsernet har i dag 35.000 medarbeidere i utvalgte hjemmemarkeder i Europa og USA.

FirmaSkanska Anlegg
FylkeOslo
Søknadsfrist21.05.2021

Skanska Anlegg er Norges ledende aktør innen utvikling, prosjektering og bygging av de største og mest komplekse prosjektene. Anleggsbransjen er inne i en spennende tid med endrede krav til gjennomføring av prosjekter, økt behov for kompetanseutvikling, tettere dialog med våre kunder samt større krav til mangfold og inkludering. Vi i Skanska har satt oss ambisiøse mål for årene som kommer og ønsker å være et foregangsselskap i norsk næringsliv. Vi søker deg som er en erfaren tilbudsleder og som har et sterkt ønske om å jobbe med dyktige fagfolk i en bransje som er i stadig utvikling.

Som tilbudsleder i Skanska vil du ha ansvar for kundekontakt og utvikling av tilbud for de største og mest komplekse anleggsprosjektene i Norge.

Tilbudsleder

Vi kan tilby en stilling som har stor innflytelse på prosjektleveranser i Skanska Anlegg
Du får mulighet til å utvikle fagområdet tilbudsledelse i organisasjonen, samt være del av et team med høy faglig kompetanse med muligheter for personlig og faglig utvikling.

Skanska har konkurransedyktige betingelser, og bransjens beste pensjons- og forsikringsordninger. Du vil få mulighet for medeierskap gjennom vårt aksjeprogram og vi har nye og moderne kontorfasiliteter sentralt i Oslo.

Som tilbudsleder vil du ha ansvar for å planlegge og gjennomføre tilbudsarbeidet for store og komplekse prosjekter iht Skanskas prosjektmodell og styringssystem.
Du vil organisere og lede tilbudsteam, deriblant utarbeide strategi for tilbudsarbeidet, budsjett, fremdriftsplan og beslutningsgrunnlag. Tilbudslederen har en sentral rolle i å systematisere informasjon og drive tilbudsfasen. Du vil være et viktig kontaktpunkt mellom ulike fagmiljøer internt, og eksternt med rådgivere, byggherre og myndigheter. I samarbeid med tilbudsteamet vil du i stor grad påvirke valg av løsninger som sikrer god og lønnsom produksjon. Tilbudslederen har fagansvaret for tilbudsledelse i Skanska anlegg.

Vi ser etter deg som har erfaring med å drive prosesser med mange interessenter, fagmiljøer og komplekse problemstillinger. Du er systematisk, analytisk og har god organisasjonsforståelse. I lederrollen har du evne til å motivere, engasjere og kommunisere med et bredt spekter av mennesketyper. Vi ser etter en person som er opptatt av å skape resultater selv og sammen med andre. Det betyr at du er selvdreven, tar initiativ og ansvar. Du har evne til å tenke nytt og drive igjennom endringer for å utvikle vårt tidligfasemiljø.

Din bakgrunn er gjerne fra Bygg- og Anleggsbransjen, som prosjektleder, prosjekteier eller tilbudsleder. Det er en fordel at du kjenner til prosjekthverdagen. Du har en bachelor eller mastergrad innen ingeniørfaget og tverrfaglig erfaring fra lignende arbeid. Vi ser etter en person som kan vise til gode resultater fra prosessledelse, forhandling og samhandling. Du har gjerne god kunnskap om entreprisemodeller og kontrakt.

Stillingen rapportere til Direktør for Tilbud, marked og forretningsutvikling og arbeidssted vil være ved Skanska sitt nye hovedkontor i Lakkegata 53, sentralt i Oslo.

Kontakt:
Direktør for Tilbud, marked og forretningsutvikling Tore Tveit, + 47 948 35 491

HR Business Partner Anlegg Ekaterini Oscarsen, + 47 958 45 971.

Skanska er et av verdens ledende prosjektutvikler- og entreprenørselskap med ekspertise innen bygg og anlegg, utvikling av kommersielle lokaler, boliger og prosjekt i offentlig-privat samarbeid. Basert på selskapets globale miljøkompetanse, sikter Skanska mot å bli førstevalget når det gjelder grønne prosjekt. Vi har en ambisjon om å redusere klimagassutslippene våre med 50 % innen 2030 og være klimanøytral i 2045, og vi søker flere dyktige medarbeidere som kan bli med oss på denne reisen.

Søk stilling

Vis flere stillinger: