Fagarbeider/hjelpearbeider - Sogn og Fjordane

Mesta bygger, vedlikeholder og utvikler norsk infrastruktur på oppdrag fra offentlige og private kunder. Vi er Norges ledende aktør innen drift og vedlikehold av vei og veielektro, med et viktig samfunnsoppdrag: Vi får folk fram.

Mesta har over 1600 ansatte som hver dag jobber for å sikre trygg og åpen infrastruktur i hele landet. Selskapet omsetter for over 4,5 milliarder kroner årlig.

FirmaMesta
FylkeVestland
StedFørde
Søknadsfrist16.05.2021

Mesta anlegg er en landsdekkende totalleverandør av små og mellomstore anleggsprosjekter for infrastruktur i Norge. Vi utfører oppdrag innenfor en rekke fagområder: veianlegg, sjøanlegg, vann og avløp, sprenging, kraftforsyning, jernbane og grunnarbeid. Med bred kompetanse kan vi løse tverrfaglige og komplekse anleggsprosjekter av høy kvalitet, på en effektiv måte.

Vår avdeling i Sogn og Fjordane søker nå etter fagarbeider/hjelpearbeider med kompetanse innen anleggsarbeid. Oppmøtestedet ditt vil primært være på anleggsprosjekter og reising må påregnes.

Som anleggsarbeider vil du jobbe med arbeidsoppgaver innen anlegg og grunnarbeid.

Hvem er vår nye fagarbeider

Det er viktig at du har erfaring fra anlegg, og det vil telle positivt hvis du også har maskinførerbevis og ADK1-sertfikat. Samarbeid og kommunikasjon er en viktig del av rollen. Du må derfor være lett å samarbeide med og ha gode norskkunnskaper. Dersom du også takler hektiske perioder og i er glad i fysisk arbeid er du akkurat den vi søker etter.

Hva vi i Mesta tilbyr: 

Du vil bli en del av en avdeling med høy faglig kunnskap og et godt arbeidsmiljø. Arbeidshverdagen kjennetegnes av høyt tempo, samarbeid og stor endringsvilje. I Mesta vil du få konkurransedyktig lønn og svært gode pensjons- og forsikringsordninger. Hos oss vil du bli en viktig brikke i arbeidet med å holde infrastrukturen i gang; et samfunnskritisk oppdrag.

Er du nysgjerrig og vil vite mer om stillingen? Ta kontakt med anleggsleder Bjørn Fossen på 95 19 18 88 eller prosjektleder Eirik Endestad på tlf 48 03 13 33.

For å søke laster du opp CV'en din og svarer på noe spørsmål som er relevant for stillingen. Du skal ikke laste opp noe søknadsbrev.

Søk stilling

Vis flere stillinger: