Vil du bistå våre kunder med den digitale utviklingen? Vi søker etter flere seniorkonsulenter!

AFRY Norge har over 900 ansatte med kontorer i Oslo, Trondheim, Stavanger, Molde, Ålesund, Sarpsborg, Lillestrøm, Kristiansand, Bergen og Sandefjord.

Digital Solutions er den digitale divisjonen i AFRY. I konsernet finnes det over 1 600 ansatte med fokus på digitale tjenester og omsetter for over 2 milliarder kroner årlig. På teamet Digital Solutions i Norge har vi en bred kompetanse fra forretnings- og tjenestedesign, prosjektledelse, programledelse, prosessledelse og utvikling av applikasjoner og innebygde systemer innen et bredt spekter av markedsområder og industrier.

Making Future.

FirmaAFRY Digital Solutions
FylkeTrøndelag, Oslo
StedOslo eller Trondheim
Søknadsfrist31.08.2021

AFRY Digital Solutions er et ledende, sterkt prosjekt- og rådgivningsmiljø med kunder i både offentlig og privat sektor. Digitalisering, demografisk utvikling, bærekraft, og klimaendringer driver samfunnsutviklingen og krever endringer. Endringer som gir våre kunder utfordringer som må de må løse, men også muligheter for de som våger. Vi løser utfordringer våre kunder står ovenfor med gjennomføringskraft, digital omstilling og operasjonell forbedring. Selskapets forretningsidé er å være den foretrukne partneren i digital omstilling. I våre oppdrag arbeider vi på kundens side og bistår i alle faser og områder av digitaliseringsprosjekter.

Våre kolleger er erfarne, dedikerte og kompetente konsulenter med sterk integritet som bistår våre kunder med rådgivning, ledelse og lederstøtte på strategisk nivå, samt profesjonell gjennomføring av prosjekter. Vi bistår med;

  • å lede virksomheter gjennom digital omstilling
  • å sikre digitaliseringsprosjektets energi, fremdrift og resultater
  • alt fra rådgivning og prosessutvikling, til ledelse og gjennomføring av nyskapende, avanserte, små og store digitaliseringsprosjekter

Med gjennomføringskraft, operasjonell forbedring og digital omstilling skaper vi resultater for våre kunder. Vi lykkes når kundens prosjekt lykkes!

AFRY Digital Solutions Norge har omkring 40 erfarne rådgivere, prosjektledere og arkitekter, samt et antall innleide spesialister. Vi har kontorer i Oslo og Trondheim.

Høres det spennende ut å jobbe med noen av Norges største virksomheter? Ønsker du å delta i utviklingen av løsninger som faktisk betyr noe for samfunnet, virksomheten og enkeltmennesker? Blir du motivert av å løse komplekse problemstillinger, muligheten for egen faglig utvikling og å jobbe i team?

Da er AFRY arbeidsplassen for deg!

Innføring og anvendelse av digitale løsninger forandrer måten virksomheter kommuniserer og samhandler på. Digitalisering driver fram endringer i forretningsmodeller, organisering, arbeidsprosesser og kompetanse, samtidig som det bærer frem nye muligheter. Vårt fokus er å bidra til å realisere mulighetene gjennom å lede og støtte våre kunder i sin digitale omstilling.

Din arbeidshverdag vil hovedsakelig bestå av prosjektarbeid hos våre kunder hvor du vil bistå kunden i alle faser og områder av et digitaliseringsprosjekt. Du vil bidra med rådgivning for utvikling av prosjekter, lede gjennomføring av små og store prosjekter, bidra med identifisering og realisering av gevinster som følge av prosjektleveranser.

Hvem er du?

Du er en dreven person som kan jobbe målrettet og selvstendig med fokus på å ta ansvar i leveranser. Du har en positiv innstilling og er løsningsorientert i arbeidet ditt. Du liker å skape gode relasjoner til andre og samarbeider godt med både kolleger og kunden. Du er en utadvendt og sosial person som tar deg selv lite selvhøytidelig.

Du har minimum 5 års relevant erfaring eller en eller flere av følgende områder:

  • prosjekt- og prosessledelse av større digitale prosjekter
  • strategi- og virksomhetsutvikling
  • endringsledelse og gevinstrealisering

Kvalifikasjoner:

  • Formell høyere utdanning, helst på masternivå.
  • Gjerne kjennskap til en eller flere av bransjene: helse, samferdsel, utdanning, justis eller energi.
  • Erfaring fra tilsvarende type oppdrag eller prosjekter som skissert over.
  • God evne til å formulere deg godt både muntlig og skriftlig på norsk og engelsk.

Det er ønskelig med relevante sertifiseringer, men ikke et krav. For eksempel Prince2, MSP, PMP, IPMA, LEAN eller tilsvarende.

Vi har behov for flere talenter til våre kontorer i Oslo og Trondheim.

Hvorfor jobbe hos oss?

I vårt team vil du oppleve at det er god stemning, høy takhøyde og en genuin spirit for å hjelpe hverandre. Vi er opptatt av kompetansedeling, er nytenkende, liker faglige diskusjoner og setter pris på teamarbeid og humor i hverdagen. Vi er stolte av jobben vi gjør og opptatt av å levere kvalitet i våre leveranser. Vi har et godt og inkluderende arbeidsmiljø med faglig dyktige og engasjerte kolleger. Du får en unik mulighet til å lære om våre kunder og deres virke, og du vil være med på å jobbe frem smarte og fremtidsrettede løsninger.

Kulturen vår gjenspeiler seg i våre verdier: modige, dedikerte, lagspillere.

Vi tilbyr

  • et dedikert og sterkt faglig miljø med fokus på kompetansedeling
  • inkluderende miljø med kort kommunikasjonsvei og lite hierarkiske strukturer
  • karriere- og utviklingsmuligheter på en moderne arbeidsplass
  • ulike sertifiseringer
  • internasjonalt fagmiljø
  • fokus på sosiale aktiviteter og en aktiv personalklubb
  • tilgang på flere firmahytter bl.a. i Åre, Sälen, Kungshamn og Spania
  • fem ukers ferie samt fri med lønn i jul- og påskeuka
  • konkurransedyktige lønnsbetingelser med fleksitid
  • gode forsikrings- og pensjonsordninger

Vi verdsetter mangfold og vet at talenter kommer i alle varianter. Ta gjerne kontakt for en uformell prat, vi vurderer og intervjuer aktuelle kandidater fortløpende.

Vi ser frem til å høre fra deg!

AFRY er et ledende europeisk selskap med global rekkevidde innen teknologi, design og rådgivning. Vi akselererer omstillingen til et bærekraftig samfunn. Vi er over 16 000 dedikerte eksperter innen digitalisering, infrastruktur, industri og energi som skaper bærekraftige løsninger for fremtidige generasjoner.

Kontaktpersoner:

Jon Hølland

Virksomhetsleder, Oslo, AFRY Digital Solutions

97057841

jon.holland@afry.com

Morten Rosmæl

Virksomhetsleder, Trondheim, AFRY Digital Solutions

92051335

morten.rosmal@afry.com

Søk stilling

Vis flere stillinger: