Kompetanseutvikler

Assemblin er en komplett installasjons- og servicepartner med virksomhet i Norge, Sverige og Finland. Vi utformer, installerer og vedlikeholder tekniske systemer for luft, vann og energi. Vår visjon er å skape smarte og bærekraftige installasjoner som får bygninger til å fungere og mennesker til å trives. Gjennom nære og lokale samarbeid, og med en sterk organisasjon i ryggen, gjør vi dette mulig. Vi har en omsetning på 10 milliarder svenske kroner og har cirka 5 900 engasjerte ansatte på rundt 100 steder i Norden. For mer informasjon om oss, se assemblin.com

FirmaAssemblin
FylkeViken, Oslo
StedOslo eller Drammen
Søknadsfrist19.05.2021

Vi styrker vår virksomhet og søker etter

Kompetanseutvikler

Du vil være ansvarlig for selskapets helhetlige grep rundt kompetanseutvikling for alle ansatte, gjennom moderne opplæringsmetoder med fokus på læring i hverdagen og effektivt lede Assemblins egen skole. Du skal bidra til å forsterke den røde tråden mellom den enkelte medarbeiders kompetanse og Assemblins verdiskapning, herunder tette kompetansegap.

Dine hovedarbeidsoppgaver:

  • Kartlegge, planlegge, organisere, systematisere og arbeide med kompetanseutvikling og kursutvikling i tråd med selskapets strategi og forretningsplaner. Sikre og dokumentere Assemblins kompetanse.
  • Koordinere og sikre gjennomføring av kompetanseutviklingstiltak i samarbeid med HR, Lærlingeansvarlig, HMS leder, Leder Kvalitet og prosessutvikling, interne fagpersoner/-miljøer og
    eventuelle eksterne samarbeidspartnere/leverandører.
  • Ansvar for anskaffelser av opplæringsressurser, stille krav til disse og kvalitetssikre opplæringen.
  • Følge opp etterlevelse av beste praksis for opplæring og iverksette tiltak for å sikre kontinuerlig forbedring basert på selskapets behov.
  • Sikre oppdatert og løpende informasjon via Assemblins informasjons- og opplæringsplattform.
  • Kartlegge og definere kompetanse- og opplæringsbehov i samarbeid med HR og interne fagpersoner.
  • Være prosjektleder for utforming av kurs, bla. ved å kunne omdanne fagkunnskap til f. eks. effektiv e-læring, blandet læring eller virtuelle klasserom.

Andre arbeidsoppgaver kan også bli gitt. Du vil rapportere til HR-sjef. Hovedarbeidssted vil være enten ved vårt kontor i Oslo eller i Drammen.

Dine kvalifikasjoner og egenskaper

  • Relevant utdanning på bachelor-nivå. Meget relevant og god erfaring kan kompensere for formell utdanning. Tilleggsutdanning innen HR eller Coaching er positivt.
  • God erfaring og resultater fra arbeid med moderne kompetanseutvikling, gjerne 5 år eller mer primært fra BA-bransjen, produksjon, varehandel eller service.
  • Positivt med erfaring fra å utarbeide digital kompetanseutvikling.

Vi legger stor vekt på personlig egnethet og at du brenner for å utvikle mennesker. Stillingen stiller konkrete krav til at du tenker strategisk og arbeider på en strukturert og handlekraftig måte. Siden stillingen inkluderer god systemforståelse og -kunnskap samt tett dialog med andre, er du samarbeidsvillig og har gode kommunikative og pedagogiske evner. Du er også god til å finne og gjennomføre konstruktive løsninger basert på virksomhetens behov.

Vi tilbyr deg

  • Spennende og varierte faglige arbeidsoppgaver med store muligheter for personlig utvikling
  • Gode og ordnede arbeidsforhold i et solid og ambisiøst konsern i sterk vekst
  • Gode kollegaer med høy kompetanse
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger samt gode konkurransedyktige betingelser
  • Godt og uformelt arbeidsmiljø.

Ta gjerne kontakt med vår rådgiver Aasmund Setsaas på tlf. 917 06 467 eller HR-Sjef Jon Hilmo Kolstø på tlf. 900 19 200 for mer informasjon. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Vi imøteser din CV og søknad. Søknadsfrist: 19.5.21. Vi oppfordrer begge kjønn til å søke!

Søk stilling

Vis flere stillinger: