Bransjeansvarlig - Bygg og anlegg

Gjensidige er et ledende nordisk forsikringsselskap som er et av de største selskapene på Oslo Børs med om lag 4000 medarbeidere i Norge, Sverige, Danmark og Baltikum. I Norge tilbyr vi også pensjon og sparing. Hos oss kan du være med på å sikre flere liv, mere helse og større verdier enn hos noen andre forsikringsselskaper i landet.

FirmaGjensidige
FylkeOslo
Søknadsfrist18.05.2021

I løpet av vår over 200 års historie har vi bidratt til å løse et viktig samfunnsoppdrag ved å sikre liv, helse og verdier for kundene våre. I Gjensidige engasjerer vi oss. Vi fokuserer på å skape trygghet, tenke nytt og ta sats for at våre kunder skal være best mulig forberedt på fremtiden.

Gjensidige har en sterk posisjon som forsikringsaktør inn mot bygg- og anleggsbransjen. For at vi skal videreutvikle og opprettholde vår posisjon som forsikringsrådgiver, skadeforebygger og problemløser ønsker vi å styrke vårt arbeid med en bransjeansvarlig.

Har du god forståelse for driverne i bygg- og anleggsbransjen, utviklingen som skjer og utfordringer aktørene står overfor, i et marked som blir stadig mer internasjonalt og kontraktbasert? Da kan det være deg vi ser etter.

Om jobben

Som bransjeansvarlig vil du ha ansvar for å sikre strategisk og langsiktig utvikling slik at vi posisjonerer oss som foretrukken leverandør og problemløser også på sikt. Du vil være med å definere Gjensidiges mål og ambisjoner for bygg- og anleggsbransjen, samt drive utviklingen av vårt verdiforslag til kundene.

En sentral oppgave vil være å sikre tilgang på oppdatert kunnskap og innsikt, og sørge for at vårt utviklingsarbeid gjør oss enda mer relevant som bransjens forsikringspartner fremover. Du vil måtte etablere og ivareta en bred kontaktflate internt i Gjensidige, da du vil jobbe tett sammen med fagressurser fra relevante områder, på tvers av hele vår verdikjede. Du vil også ha ansvar for å ivareta kompetansedeling om bransjen i Gjensidige. I tillegg må du kunne etablere og ivareta relasjoner inn mot aktørene i bransjen, og vil være Gjensidiges ansikt utad overfor bransjen i ulike sammenhenger.

Som bransjeansvarlig vil du ha ansvar for å drive ulike utviklingsprosesser og -prosjekter, og sikre beslutninger for at vi skal nå våre mål. Du vil ha en koordinerende rolle på tvers av ulike fagmiljø og avdelinger, og vil fungere som prosjektleder for ulike prosesser.

I rollen som bransjeansvarlig vil du kunne:

  • jobbe for den ledende aktøren i bransjen
  • være en synlig og tydelig stemme i Gjensidiges utviklingsarbeid
  • få bred innsikt i alle deler av et forsikringsselskap leveranser til kunde
  • bygge et stort nettverk internt og eksternt

Stillingen er nyopprettet, og riktig person vil ha anledning til å påvirke hvordan ansvaret utføres og hvordan rollen utvikles over tid.

Om deg

Du må ha god kjennskap til, og interesse for, bygg- og anleggsbransjen overordnet, og ha jobbet på strategisk nivå slik at du har god innsikt i de utviklingstrekk og problemstillingene som opptar bransjen nå og fremover.

Du bør også ha god forståelse for hvilke forventinger aktørene har til en forsikringspartner.

Du må kunne vise til erfaring med prosjektarbeid/ledelse fra strategiske prosjekter, samt operasjonalisering og implementering av tiltak for å realisere forretningsverdi, fra bygg- og anleggsbransjen, rådgivning eller forsikring.

Dine personlige egenskaper vil være viktige for å lykkes i rollen. Det er derfor avgjørende at du kjenner deg igjen i at:

  • du er nysgjerrig, initiativrik og har energi og gjennomføringsevne
  • du har evne til å jobbe både selvstendig og i team, og liker å få folk med deg
  • du er god til å få i gang samarbeid mellom mennesker med ulike perspektiver og bakgrunn, og evner å sette sammen ulik kompetanse og innsikt til en helhetlig forståelse
  • du er strukturert og analytisk i din tilnærming, og har god kommersiell forståelse

I tillegg

  • har du utdannelse på master/bachelornivå
  • har du minimum 3-5 års arbeidserfaring fra bygg- og anleggsbransjen, rådgivning og/eller finans/forsikring
  • behersker norsk muntlig og skriftlig svært godt, samt engelsk muntlig

Vi tilbyr blant annet

  • Utfordrende oppgaver i et trivelig arbeidsmiljø. Nødvendig opplæring og støtte vil bli gitt
  • Gode utviklingsmuligheter
  • Konkurransedyktige betingelser med særlig god pensjonsspareordning
  • Gode forsikringsordninger
  • Firmahytter i inn- og utland
  • Aksjespareordning
  • Treningsmuligheter i eget treningsstudio, samt bedriftslag
  • Arbeidssted i fine lokaler sentralt i Oslo (5 minutters gange fra Oslo S)

Bransjeansvarlig rapporterer til leder for avdelingen Bransjeutvikling og strategiske partnerskap i divisjon Næringsliv. Avdelingen har ansvar for å utvikle strategiske partnerskap i næringslivsmarkedet, og ivareta et helhetlig og strategisk fokus på utvikling av utvalgte bransjer. Avdelingen består av svært kompetente medarbeidere med ulike bakgrunn og erfaring, og du vil bli en del av et kollegium med blant annet 4 andre som har tilsvarende roller.

Tenk nytt på karrieren din, og ta sats!

Kontaktperson

Lene Lundblad

Direktør

lene.lundblad@gjensidige.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: