Senior Rådgiver innen Risk Management

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med til sammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

FirmaRambøll
FylkeViken
StedDrammen
Søknadsfrist24.05.2021

Hvordan prosjekterer vi våre bygninger og infrastruktur slik at vi kan beskytte brukerne mot uønskede hendelser og naturskapte trusler? Hvordan skaper vi trygge forhold for anleggsarbeiderne eller trafikanter i tunneler og på bane og vei? Og ikke minst, hvordan sikrer vi den nødvendige beredskapen for å håndtere nød- og ulykkeshendelser når de inntreffer? Dette er spørsmål vi håper at du som Senior rådgiver innen Risk Management kan hjelpe oss å håndtere.

Vi søker engasjerte personer med god kompetanse og erfaring innenfor fagområdene ROS, SHA, HMS, beredskap, usikkerhetsanalyser og risiko- og mulighetsstudier, som kan bidra til å videreutvikle våre tjenester, både faglig og markedsmessig. Har du teknologiske interesse og samarbeidsevner for å styrke Risk Management tjenester i prosjekter? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår Risk Management faggruppe i avdelingen Prosjektstyring!

På grunn av stor oppdragsmengde ønsker vi nå å styrke vår avdeling i Drammen/Oslo med en junior og en senior rådgiver innen Risk Management for samferdsel-, energi-, kritisk infrastruktur- og byggeprosjekter. Som Senior Rådgiver innen Risk Management hos oss vil du jobbe med prosjekter gjennom alle faser og bli del av et større prosjektstyringsmiljø, hvor også BIM, fremdriftsplanlegging og kvalitetsledelse inngår. Som Senior Rådgiver innen Risk Management hos oss vil du primært jobbe med de store samferdsel og byggeprosjekter, men også bidra i mindre prosjekter og med prosjekter innen kritisk infrastruktur, vann, energi m.m. Vi kan tilby spennende og utfordrende arbeidsoppgaver og et godt arbeidsmiljø med mange interne sosiale arrangementer, bedriftsidrettslag m.m.

Sentrale arbeidsoppgaver i stillingen vil være rådgivning knyttet til følgende fagområder:

  • Bistå faggruppeleder og avdelingsleder innen tilbud skriving, markedsføring og utvikling.
  • Delta aktivt for kontinuerlig forbedring av prosesser og systemer.
  • Risikovurderinger og analyser
  • ROS-analyser
  • HMS/SHA
  • Beredskap
  • Usikkerhetsstyring
  • Usikkerhetsanalyser

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I rollen som senior Rådgiver vil det faglige utgangspunktet ditt være:

  • Relevant utdanning på bachelor- eller masternivå.
  • Kunnskap om og interesse for Risk Management tjenester.
  • 3-5 års erfaring med Risk Management prosjekter.
  • Kjennskap til ulike kontraktstyper og utarbeidelse av tilbud.
  • Du blir av kolleger sett på som en person med svært gode samarbeidsevner og er generelt innstilt på godt kollegialt samspill.
  • Du trives i et hektisk miljø med stor variasjon i arbeidsoppgaver og ansvar i flere parallelle prosjekter, hvor du fortløpende evner å prioritere din egen og andres tid.
  • Gode skriftlige og muntlige fremstillingsevner på norsk og engelsk.
  • Engasjert og ansvarsbevisst.
  • Du liker å jobbe både selvstendig og i team av alle størrelser.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 24.05.2021.

Har du spørsmål om stillingen?

Kontakt gjerne Signe Oma Engevik, Avdelingsleder Prosjektstyring, +47 92 24 34 51.

Søk stilling

Vis flere stillinger: