Kalkulatør

Consto SFJ er et datterselskap i det landsdekkende bygg- og anleggskonsernet Consto. Constos datterselskaper driver sine virksomheter på Svalbard, i Nord-Norge, Midt-Norge, Vestlandet, Sørlandet og Østlandet. Konsernet har også byggevirksomhet i Sverige gjennom datterselskapet Consto AB. Konsernet har over 1 000 ansatte i Norge og Sverige. Hovedkontor i Norge er i Tromsø, hovedkontor i Sverige er i Karlstad. Se vår hjemmeside for mer informasjon www.consto.no.

FirmaConsto SFJ
FylkeVestland
StedFlorø
Søknadsfrist21.05.2021

Som følge av økt aktivitet ønsker vi å forsterke vår kapasitet på tilbudsutarbeidelse og søker derfor etter en kalkulatør i markedsområdet Sogn og Fjordane.

Arbeidsoppgaver

Som kalkulatør vil du ha ansvar for å produsere kostnads- og salgskalkyle til nye prosjekter. Du må ha kunnskap om kalkulasjon og kunne utarbeide tilbudsgrunnlag samt følge opp leverandører.

Kvalifikasjoner

  • Relevant utdanning, fortrinnsvis Bachelor/Master eller teknisk fagskole
  • Erfaring med kalkulasjon fra større byggeprosjekter
  • Erfaring med dagens lover- og byggeforskrifter
  • God økonomiforståelse
  • Erfaring med bruk av kalkulasjonsverktøy, fortrinnsvis ISY Calcus

Er du rett kandidat for oss er vi tilpasningsdyktig. Mangler du erfaring, gir vi deg opplæring og oppfølging.

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som har et øye for detaljer. Du er samarbeidsvillig og har en evne til å bygge gode relasjoner. Vi verdsetter deg som er strukturert og løsningsorientert.

Vi tilbyr

Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver i en solid bedrift med et godt arbeidsmiljø og en sterk bedriftskultur. Gode utviklingsmuligheter i et offensivt konsern med ambisjoner. Du får stort ansvar og mye tillit, og muligheter for personlig utvikling gjennom våre interne lederutviklingsprogram i Consto-skolen. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Kontaktinformasjon

Lars Osland

Daglig leder

45869317

Søk stilling

Vis flere stillinger: