Nyutdannet prosjektingeniør

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag NOK 38 milliarder, og halvparten av de 8 100 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Stillingen inngår i Veidekke Infrastruktur, som driver landsdekkende anleggsvirksomhet med prosjekter innenfor vei, bane, kraftanlegg, industrianlegg og flyplasser for private og offentlige kunder. Selskapet er Norges største asfaltentreprenør og nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Årlig omsetning er på NOK 8,8 milliarder (2020), og virksomheten har ca. 2 300 ansatte, hvorav 1 400 fagarbeidere og 900 funksjonærer.

FirmaVeidekke Infrastruktur
FylkeMøre og Romsdal, Vestland
Stedetter avtale
Søknadsfrist09.05.2021

Forretningsområdet Drift og Vedlikehold har aktivitet over hele landet, fra Lyngdal i sør til Salten i nord. I tillegg til driftskontrakter har vi to OPS-kontrakter (offentlig-privat-samarbeid), vinterdrift på Oslo Lufthavn Gardermoen samt en rammeavtale på utbedring og vedlikehold i gamle Hedmark fylke.Drift og Vedlikehold består av over 200 ansatte og mange underentreprenører, og hadde i 2020 en omsetning på ca NOK 1.3 milliarder

Om stillingen

I vårt prosjektområde Vest ser vi nå etter deg som har en praktisk bakgrunn, men som har valgt å ta steget videre med teknisk fagskole eller bachelorgrad innenfor et relevant fagområde. Hvis du er en som tar utfordringer på strak arm og er klar for å ta ansvar, kan dette være noe for deg. Målet er at du skal kunne gå inn i en rolle som driftsleder eller kontraktsleder på sikt.

Du vil innledningsvis fungere som prosjektingeniør i den daglige driften på en eller flere av kontraktene innenfor prosjektområdet. Prosjektområdet strekker seg over store deler av Møre og Romsdal og deler av Vestland fylke. Som nyutdannet vil du også bli en deltaker i Veidekkes program for nyutdannede – Fundament - som gir deg mulighet til å dele erfaringer, bygge nettverk og fokusere på selvledelse sammen med andre nyutdannede. Dette skal være med å legge grunnsteinen for din utvikling.

Arbeidsoppgaver

Du vil være med å følge opp det daglige arbeidet i kontraktsområdet gjennom planlegging, kvalitetssikring og oppfølging. Kontraktforståelse er viktig i vår bransje derfor er det viktig at du kan sette deg inn våre spilleregler raskt. Vi ser for oss at du også kan bidra innenfor kontraktsarbeid, prosjekteringsledelse eller tilbud/anbud. Du må også være en rollemodell innenfor HMS.

Som prosjektingeniør kontrollerer du mye av din egen tid. Det krever at du kan planlegge og holde et proaktivt fokus. Det kan godt hende planen endrer seg underveis og da er det viktig å kunne prioritere og tilpasse seg omgivelsene. Hos oss arbeider vi hver dag med kontinuerlig forbedring, og du bør dele vårt fokus. Du må tørre å ta et standpunkt og være målrettet for å oppnå best resultater, uten at det går på bekostning av HMS. Du vil jobbe i en organisasjon der vi samarbeider tett og samspill er en naturlig del av hverdagen.

Kvalifikasjoner

Vi ser at de som lykkes hos oss har både den praktiske forståelse for arbeidet, relevant teoretisk kompetanse og jobber godt sammen med andre. Derfor ser vi for oss at du har fagbrev og noen års erfaring fra yrkeslivet, kombinert med en fersk utdannelse fra teknisk fagskole eller høyskole (bachelor).

Profil

For å trives i denne stillingen trenger du pågangsmot, evne til å være selvstendig og se muligheter. Det vil være mye å sette seg inn i, men du vil også kunne styre mye selv. Kommunikasjon vil være viktig da du vil ha kontakt med byggherre, fagarbeidere, ledere, underentreprenører og andre relevante aktører. Da det er verdifullt å kunne bygge gode relasjoner både internt i bedriften og eksternt.

Vi tilbyr

  • En fremtidsrettet jobb i en næring i vekst, og et selskap som satser på egne ansatte
  • Mulighet til å være med påvirke veien videre for Norges største bygg- og anleggsselskap
  • Konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Sammen med alle andre i Veidekke få mulighet til å eie egen bedrift gjennom Veidekkes aksjeprogram for ansatte. I dag eier vi ca. 15 % av aksjene i selskapet, noe som er ganske unikt blant store selskaper i Norge.
  • Som deltaker i Veidekkes program for nyutdannede - Fundament - vil du få aksjer til en verdi av 10.000 kr. så du kommer i gang med eierskapet.

Vi ser for oss at kontorsted vil være på en av våre kontrakter i Møre og Romsdal, men dette vil kunne tilpasses for rett person. Vi har aktivitet Møre og Romsdal og deler av Vestland fylke, så kontorsted vil kunne tilpasses.

Kontaktperson:

Freddy Hanssen

979 70 030

Søk stilling

Vis flere stillinger: