Hjulgravermaskinfører

Med nesten 200 års erfaring er Mesta Norges ledende entreprenørkonsern innen drift og vedlikehold av vei. I tillegg sitter vi på lang erfaring og spisskompetanse innen anlegg, spesialproduksjon og elektro. Mesta utfører anleggs- og vedlikeholdsoppdrag for statlige, kommunale og private kunder over hele landet.

Firma Mesta
FylkeMøre og Romsdal
StedFrei
Søknadsfrist09.05.2021

Vil du være med å sikre at barn kommer trygt frem til skolen, at ingen blir forsinket på vei til jobb og at varene vi trenger kommer frem dit de skal; om det så snør sidelengs en vinternatt eller er en strålende sommerdag? Er du i tillegg blant dem som trives i hjulgraver og selvstendig arbeid? Da kan dette være jobben for deg!

I Mesta har vi et felles mål, og det er å sørge for at folk kommer trygt fram, 24 timer i døgnet, i hele Norge. I Ytre Nordmøre har vi ansvar for å drifte og vedlikeholde stamveier og fylkesveier. Vi trenger nå flere hjulgravermaskinførere som kan hjelpe oss å holde veiene åpne.

Som hjulgravermaskinfører vil arbeidsoppgavene dine være varierte. Du vil naturlig nok kjøre mye hjulgraver, men vil også bistå med mindre anleggsarbeid, alt fra skifte av kummer, til reparasjon av veiskuldre og vedlikehold av grøntområder. Det er derfor viktig at du trives med fysisk arbeid i et høyt tempo. En viktig del av jobben er også dokumentering og loggføring av arbeidet du gjør.

Kvalifikasjoner:

  • Førerkort klasse BE og maskinførerbevis for hjullaster og gravemaskin
  • Erfaring fra anlegg
  • Relevant fagbrev, men erfaring fra bygg og anlegg kan kompensere for fagbrev
  • Gode norskkunnskaper

Hvorfor skal du jobbe i Mesta? 

Du vil bli en del av et svært godt arbeidsmiljø som kjennetegnes av høyt tempo og samarbeid. Hos oss vil du bli en viktig brikke i et arbeidet med å holde infrastrukturen i gang; et samfunnskritisk oppdrag.

Er du nysgjerrig og vil vite mer om stillingen? Ta kontakt med anleggsleder Kjell Inge Hatle på 93 41 20 24.
For å søke laster du opp CVen din og svarer på noe spørsmål som er relevant for stillingen. Du skal ikke laste opp noe søknadsbrev. Søknader behandles fortløpende.

Vi i Mesta er opptatt av mangfold, likestilling og inkludering, og har et arbeidsmiljø der alle skal oppleve at de har like muligheter og føle seg ivaretatt. Kvalifiserte kandidater uansett alder, kjønnsidentitet, seksuell orientering, kjønnsuttrykk, funksjonsevne, etnisk bakgrunn og arbeids- og livserfaring oppfordres til å søke jobb hos oss.

Søk her

Vis flere stillinger: