Revisjonskoordinator

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler mulig gjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende syv forretningsområder: Bygg & Eiendom, Industri, Olje & Gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & Samfunn.

FirmaMulticonsult
FylkeOslo
Søknadsfrist09.05.2021

Multiconsults avdeling innenfor Kvalitetsstyring og Compliance søker etter ny medarbeider innen kvalitetsstyring, internrevisjon og Compliance. Vi ser i den forbindelse etter en strukturert, arbeidsom og utadvendt medarbeider som Revisjonskoordinator.

Som ansatt hos oss for du bli en del av en kompetent organisasjon som jobber nasjonalt og internasjonalt.

Multiconsult har i flere undersøkelser vist seg å være en av bransjens mest attraktive arbeidsgivere, både blant studenter og erfarne – er du nysgjerrig på hvorfor?

ARBEIDSHVERDAGEN I EN AV NORGES MEST ATTRAKTIVE RÅDGIVERBEDRIFTER

I rollen som revisjonskoordinator vil du få muligheten til å jobbe nasjonalt og internasjonalt opp mot Multiconsults rådgivende og prosjekterende miljøer, samt konsernets stabsfunksjoner og datterselskaps funksjoner.

Hos oss vil du få en viktig rolle i å koordinere og utvikle flere områder innenfor kvalitetsstyring, internrevisjon, forretningsetikk og risikostyring. Videre ønsker vi å legge til rette for at du får en arbeidshverdag med utviklende og interessante arbeidsoppgaver som bidrar til faglig og personlig utvikling.

Dine arbeidsoppgaver vil hovedsakelig være knyttet til å etablere, og følge opp revisjonsprogrammet for Multiconsult Konsern og ned på datterselskapet Multiconsult Norge, samt utvikle metodikk og forbedre verktøy som brukes i administrasjonen av revisjonene. Det er også muligheter for å inngå i internrevisjonsgruppen som utfører revisjonene.

Andre oppgaver vil være knyttet til å bistå i årlig ISO 9001 sertifisering, rapportering til Multiconsult Norge og konsernledelse, oppdatering og utvikling av styrende dokumenter, samt system ansvarlig for forbedring/avvik og hendelsessystemet til Multiconsult Norge.

Typiske arbeidsoppgaver vil være:

  • Utarbeidelse og administrasjon av revisjonsprogrammet for Multiconsult Konsern og Multiconsult Norge
  • Rapportering av revisjonsresultater til revidert enhet og relevante ledernivåer i organisasjonen
  • Forvalte system for avvik og forbedring
  • Planlegge i samarbeid med kvalitetsfunksjonen i Multiconsult Norge den årlige ISO 9001 revisjonen

BLI EN DEL AV MULIGGJØRINGSKULTUREN I MULTICONSULT

Muliggjøringskulturen i Multiconsult handler om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning. Kanskje er det akkurat deg vi trenger på laget?

Er du en person med mye energi som liker å jobbe ut mot mange ulike personer, på ulike nivåer i organisasjonen, nasjonalt og internasjonalt. En som trives med å planlegge og følge opp at tiltak blir iverksatt, i et miljø som er preget av teamsamarbeid? Har du et brennende faglig engasjement for revisjon og kvalitetsstyring, samt interesse og forståelse for andre involverte fagområder?

Da kan det være akkurat deg vi leter etter. Videre ønsker vi at du har følgende kvalifikasjoner:

  • Relevant høyere utdannelse
  • Minimum 3 års arbeidserfaring, fortrinnsvis fra større organisasjoner
  • Fordel, men ikke et krav, revisjonskompetanse (finansiell revisjon, intern revisjon og/eller kvalitets revisjoner)
  • Fordel, men ikke et krav, kompetanse på avvik/forbedring/hendelsessystemer

Egenskaper

  • En «do-er»
  • Evne til å planlegge, gjennomføre og evaluere mange mindre prosjekter
  • Avklare og koordinere med interne og eksterne personer på ulike nivåer i organisasjonen
  • Tydelig i kommunikasjon. Skriftlig og muntlig
  • Gode engelsk kunnskaper. Skriftlig og muntlig
  • IT systemer. Evne til å lære deg ulike IT verktøy raskt og være superbruker.

HVA MER KAN VI TILBY DEG?

  • Spennende og langsiktige karrieremuligheter.
  • God balanse mellom arbeid og fritid.
  • Et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø. Vi mener at godt samhold og trivsel på arbeidsplassen er veien til effektive og motiverte medarbeider, derfor tilbyr vi blant annet bedriftsidrettslag med varierte tilbud, ulike sosiale arrangementer og avdelingsturer.
  • Gode pensjons og forsikringsordninger, samt aksjespareprogram
  • Fem ukers ferie, fri i romjulen og i påsken samt fleksibel arbeidstid
  • Firmahytter rundt omkring i hele landet

LITT MER OM OSS

Multiconsults funksjon som jobber med kvalitetsstyring, internrevisjon, forretningsetikk og HMS består av totalt 6 medarbeidere i Norge. Tilsvarende funksjoner er etablert i våre datterselskaper, så det totale miljøet er på rundt 10 medarbeidere.

Stillingen er normalt sett ansatt tilhørende Multiconsults Hovedkontor på Skøyen, Oslo. Muligheter for å jobbe ved andre av våre 25 kontorer i Norge.

Er du den rette for jobben? Ikke nøl med å sende inn en søknad – vi behandler søknader løpende, og gleder oss til å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Anton Arnesen

Group Compliance officer og Leder KS&HMS konsern

40639354

anton.arnesen@multiconsult.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: