Dokumentstyrer Anlegg

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag NOK 38 milliarder, og halvparten av de 8 100 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Stillingen inngår i Veidekke Infrastruktur, som driver landsdekkende anleggsvirksomhet med prosjekter innenfor vei, bane, kraftanlegg, industrianlegg og flyplasser for private og offentlige kunder. Selskapet er Norges største asfaltentreprenør og nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Årlig omsetning er på NOK 8,8 milliarder (2020), og virksomheten har ca. 2 300 ansatte, hvorav 1 400 fagarbeidere og 900 funksjonærer.

FirmaVeidekke Infrastruktur
FylkeOslo
Søknadsfrist05.05.2021

Vårt marked er i vekst og andelen av store krevende prosjekter er økende.

Til vår anleggsvirksomhet ser vi etter en engasjert og dyktig Dokumentstyrer. Her vil du få muligheten til å bidra inn i våre nye, pågående og interessante anleggsprosjekter.

Vi er en mobil anleggsvirksomhet med prosjekter lokalisert over hele landet. Stillingen krever derfor at man er fleksibel i forhold til arbeidssted. I opplæringsperioden vil arbeidssted være på hovedkontoret på Skøyen i Oslo. Stillingen rapporterer til Kvalitetsleder i Anlegg.

Arbeidsoppgaver

  • Sikre at Anlegg sine prosjekter gjennomføres med hensiktsmessig og tilpasset system og struktur for dokumenthåndtering
  • Støtte prosjekter ved oppstart, etablere dokumentstruktur og dokumentplan i henhold til interne rutiner og kontraktskrav
  • Opprette prosjekt- og dokumentstruktur i dokumentstyringsverktøy
  • Oppfølging av dokumentasjon for prosjekt
  • Gi faglig støtte innenfor dokumentsystem og dokumentkontroll
  • Oppfølging av teknisk dokumentasjon til underleverandører og leverandører
  • Gi opplæring i dokumentstyringsverktøy til nøkkelpersoner og våre leverandører og underleverandører
  • Sikre at prosjekter overleveres med riktig krav til sluttdokumentasjon og FDV

Kvalifikasjoner

  • Høyere utdanning, minimum bachelor. Lengre og relevant erfaring kan kompenseres for formell utdannelse
  • Kjennskap til dokumentkrav i relevante lover, forskrifter og bransjestandard, samt FDV og sluttdokumentasjon
  • Ca. 3-5 års erfaring med dokumentstyring, system og prosessarbeid. Gjerne fra bygg- og anleggsbransjen
  • Kjennskap til dokumentstyringsverktøy, som Eroom/Esam Byggeweb, Pims 365, Pro Arc, Interaxo eller lignende
  • Erfaring med utvikling og implementering av ny metodikk, nye verktøy og systemer i komplekse organisasjoner
  • God skriftlig fremstillingsevne på norsk

Profil

Vi søker deg som har gode samarbeidsevner og er involverende og engasjerende. Du må ha god muntlig og skriftlig formuleringsevne. Som dokumentstyrer er det viktig at du er strukturert, systematisk, nøyaktig og kvalitetsbevisst - og har evne til å se helheten. Du må kunne kommunisere tydelige krav og forventninger til ulike faggrupper og nøkkelpersoner i prosjekt, samt ha evnen til å lede og ta initiativ. Du trenger god teknisk forståelse og kommunikasjonsevne til å formidle til prosjektet. Veidekkes verdier er profesjonell, redelig, entusiastisk og grensesprengende, så vi søker deg som bidrar til å videreutvikle disse i vår organisasjon.

Vi tilbyr

Om du blir vår nye Dokumentstyrer blir du en del av en bedrift som er uformell i sin omgangstone og har det gøy på jobben. Vi er løsningsorienterte, kompetente og har engasjement og vinnervilje. Vi er opptatt av å utvikle våre ansatte videre. Dette gjøres mest og best ved å gjennomføre spennende prosjekter – i samspill med alle aktørene rundt oss. Vi har fine velferdsgoder som for eksempel egen bedriftshelsetjeneste, firmahytter og gode person- og pensjonsforsikringer. Som ansatt hos oss får du også mulighet for å bli medeier i selskapet i form av aksjekjøp. I dag eies faktisk nær 15% av aksjene i selskapet av ansatte, noe som er ganske unikt blant store selskaper i Norge.

Kontaktperson

Anne Løkkeberg

Telefon 950 60 827

Søk stilling

Vis flere stillinger: