Grunnarbeider med ADK1

Med nesten 200 års erfaring er Mesta Norges ledende entreprenørkonsern innen drift og vedlikehold av vei. I tillegg sitter vi på lang erfaring og spisskompetanse innen anlegg, spesialproduksjon og elektro. Mesta utfører anleggs- og vedlikeholdsoppdrag for statlige, kommunale og private kunder over hele landet.

FirmaMesta
FylkeNordland
StedBodø
Søknadsfrist25.04.2021

Mesta Anlegg og spesialproduksjon er på jobb hver dag for å løse komplekse, tverrfaglige anleggsprosjekter - og svært spesialiserte oppdrag. Vi utfører alle typer anleggsarbeid inkludert veianlegg, sjøanlegg, vann- og avløp, sprenging, kraftforsyning, jernbane og grunnarbeid.

Vår avdeling i nord søker nå etter grunnarbeidere som ønsker å være med på anleggsprosjekter i Nordland, Troms og Finnmark. Det første prosjektet du skal i gang med er i Bodø og har en varighet på ca. 2 år.

Som grunnarbeider vil arbeidsoppgavene dine være varierte. Du vil primært legge rør og kan i perioder kjøre vals, gravemaskin og hjullaster men vil også bistå med alt innen anlegg- og grunnarbeid.

Hvem er vår nye grunnarbeider?
Det er viktig at har erfaring fra VA-prosjekter og fagbrev i vei og anleggsfaget eller som rørlegger eller anleggsmaskinfører. Den vi søker etter har eller ønsker å ta maskinførerbevis for gravemaskin og hjullaster og ADK1-sertfikat.

Vår nye grunnarbeider må kunne jobbe selvstendig. Du må være strukturert, god på å planlegge arbeidet og løsningsorientert. Samarbeid og kommunikasjon er en viktig del av rollen. Du må derfor være lett å samarbeide med og ha gode norskkunnskaper. Dersom du også takler hektiske perioder og i er glad i fysisk arbeid er du akkurat den vi søker etter.

Hva vi i Mesta tilbyr:
Du vil bli en del av en avdeling med høy faglig kunnskap og et godt arbeidsmiljø. Arbeidshverdagen kjennetegnes av høyt tempo, samarbeid og stor endringsvilje. I Mesta vil du få konkurransedyktig lønn og svært gode pensjons- og forsikringsordninger. Hos oss vil du bli en viktig brikke i arbeidet med å holde infrastrukturen i gang; et samfunnskritisk oppdrag.

Er du nysgjerrig og vil vite mer om stillingen? Ta kontakt med prosjektleder Amund Rottem på 99 28 86 74.

For å søke laster du opp CVen din og svarer på noe spørsmål som er relevant for stillingen. Du skal ikke laste opp noe søknadsbrev. Søknadsfrist er 25.04.

Vi i Mesta er opptatt av mangfold, likestilling og inkludering, og har et arbeidsmiljø der alle skal oppleve at de har like muligheter og føle seg ivaretatt. Kvalifiserte kandidater uansett alder, kjønnsidentitet, seksuell orientering, kjønnsuttrykk, funksjonsevne, etnisk bakgrunn og arbeids- og livserfaring oppfordres til å søke jobb hos oss.

Søk her

Vis flere stillinger: