Ansvarlig søker / Juridisk rådgiver

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1600 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

FirmaRambøll
FylkeVestland
StedBergen
Søknadsfrist09.05.2021

Har du interesse for eller erfaring med plan- og bygningsrett i praksis? Da inviterer vi deg til å søke påstilling som rådgiver og ansvarlig søker ved vårt kontor i Bergen. Her vil du få muligheten til å være med på oppbyggingen av et nytt fagmiljø innenfor Rambølls nye satsingsområde, byggesak og myndighetshåndtering.

Vi etablerer et innovativt fagmiljø som skal rendyrke, og utfordre håndteringen av tradisjonelle plan- og byggesaker. Som medarbeider i Rambøll vil du få arbeide med de mest spennende prosjektene i landet. Teamet vårt skal vokse, og vi ser etter personer med ulik kompetanse og erfaring. Det vil være en fordel med relevant arbeidserfaring, men det viktigste er likevel nysgjerrighet og engasjement for faget, og din egen og seksjonens utvikling. Er du vår nye rådgiver innenfor plan- og bygningsrett? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av Seksjon Byggesak

Rollen som ansvarlig søker er et fag i endring. Gjeldende regelverk blir stadig mer komplisert, og myndighetenes krav til dokumentasjon desto mer omfattende. Dette stiller høye krav til din faglige dyktighet innenfor juridisk rådgiving, prosessledelse og bransjekunnskap.

Vi opererer i en bransje hvor digitalisering, bærekraft og nye samarbeidsmodeller for alvor har begynt å feste sitt grep – det kreves at tradisjonelle prosesser for myndighetsavklaring utfordres, endres og effektiviseres. Som ansvarlig søker har du en sentral rolle. Du bistår våre kunder med å identifisere se muligheter, og bidrar til at prosjektet blir realisert som ønsket, og til rett tid.

Som ansvarlig søker i Rambøll vil du bla. få muligheten til å:

  • Utvikle et nytt satsingsområde, og bygge opp en ny seksjon sammen med dyktige kollegaer
  • Bli spesialist på plan- og bygningsrett, og tilgrensende rettsområder
  • Utvikle deg innenfor prosjektledelse og samhandlingsprosesser
  • Få tilgang til en unik database med maler og retningslinjer for beste praksis
  • Styre saker over hele Norge
  • Sitte tett på ca. 1600 fageksperter innen ulike disipliner, og arbeide tverrfaglig
  • Delta i et sammensveiset nasjonalt, og internasjonalt rådgivermiljø

Rambøll i Bergen har 130 ansatte. Vi har en spennende prosjektportefølje, og et meget godt arbeidsmiljø. Faglig utvikling og sosialt samhold er viktig for oss i Rambøll slik at vi lærer av hverandre, stadig blir bedre, og har det gøy på jobb.

Vi får stadig forespørsler om nye spennende oppdrag fra store og mindre aktører. Vi har behov for dyktige, ansvarsfulle og motiverte personer som kan bidra til at disse prosjektene leveres på riktig måte, og som kontinuerlig bidrar til å utvikle kvaliteten på våre leveranser.

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din er en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Relevant 5-års høyere utdannelse, helst innenfor rettsvitenskap (jurist)
  • Erfaring og interesse for plan- og bygningsrett og tilgrensende rettsområder (forvaltningsrett, miljørett, tingsrett, kontraktsrett mv)
  • Det er en fordel med et nettverk innenfor bransjen, og å kunne vise til tidligere gode resultater og kundetilfredshet
  • Erfaring fra prosjektledelse
  • Erfaring fra digitaliseringsprosesser
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk

Det vil være en fordel om du har relevant erfaring fra advokatbransjen, arkitekturmiljø, rådgivermiljø, offentlige myndigheter (kommune, Fylkesmann, direktorat mv) eller tilsvarende. Du er faglig engasjert, kvalitetsbevisst, endringsvillig, fremtidsrettet og selvstendig. Vi vektlegger personlige egenskaper som gode kommunikasjonsevner, ryddighet og integritet.

Velkommen til Rambøll

Vi er et av verdens ti ledende firma innen bygningsprosjektering, og jobber årlig på mer enn 10 000 byggeprosjekter. Våre 16 500 fageksperter fra hele verden har spesialisert seg på å skape innovative og bærekraftige bygg som det er godt å bo og jobbe i. Vi legger ekstra vekt på å balansere de kulturelle, sosiale og fysiske aspektene ved byggene, for å skape verdi for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 09.05.2021. Søknaden behandles fortløpende.

Har du spørsmål?

Kontakt gjerne Jonas Engeset Gjersdal, mobil 48 000 432 mail: jonas.gjersdal@ramboll.no.

Søk stilling

Vis flere stillinger: