Erfaren Geotekniker

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler mulig gjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende syv forretningsområder: Bygg & Eiendom, Industri, Olje & Gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & Samfunn.

FirmaMulticonsult
FylkeAgder, Rogaland
StedSandnes eller Kristiansand
Søknadsfrist15.05.2021

Multiconsult Sør, Avdeling Geo, er i stor vekst, og vi ønsker derfor å styrke vår kompetanse innen fagområdet geoteknikk. Vi er nå på jakt etter deg som har høyere utdanning og solid erfaring som geotekniker.

Som ansatt hos oss vil du bli en del av et veldrevet kompetansenettverk med samkjørte fagområder som er i front på alt fra digitale arbeidsprosesser til anleggsgjennomføring.

Multiconsult har i flere undersøkelser vist seg å være en av bransjens mest attraktive arbeidsgivere, både blant studenter og erfarne – er du nysgjerrig på hvorfor?

ARBEIDSHVERDAGEN I EN AV NORGES MEST ATTRAKTIVE RÅDGIVERBEDRIFTER

Dine arbeidsoppgaver vil hovedsakelig være knyttet til oppfølging i alt fra små til store, komplekse prosjekter. I de større tverrfaglige prosjektene vil du som rådgivende ingeniør få samarbeide med de andre fagmiljøene i Multiconsult.

Oppdragene vil i hovedsak være innenfor forretningsområdene bygg, industri og samferdsel. Dette gir våre fagfolk unike muligheter til varierte og spennende oppgaver, og faglige spydspisser får muligheten til å vokse fram.

Vi ønsker vi å legge til rette for at du får en arbeidshverdag med utviklende og interessante arbeidsoppgaver som bidrar til faglig og personlig utvikling.

Typiske arbeidsoppgaver vil være:

  • Geoteknisk rådgivning og prosjektering
  • Beregninger av blant annet stabilitet, setninger, peler og støttekonstruksjoner som spunt og rørvegger
  • Oppfølging og rapportering av geotekniske grunnundersøkelser

DEN FORETRUKNE ARBEIDSSGIVEREN FOR DYKTIGE GEOFOLK
I Multiconsult planlegger vi for fremtiden, og vi vet at din spisskompetanse har en viktig rolle i utviklingen vi nå står ovenfor. Vi har satt oss som mål å være landets største og beste totalleverandør av geofag i årene som kommer. Dette krever også at vi er den foretrukne arbeidsgiveren for dyktige geofolk. Vi har derfor stort fokus på å skape en arbeidshverdag med utviklende, interessante arbeidsoppgaver og et godt arbeidsmiljø som bidrar til at du trives hos oss.

Hos oss får du muligheten til å utvikle dine egenskaper i noen av de største og mest utfordrende prosjektene i Norge. Våre fagseksjoner samarbeider tett på tvers av regioner med en sterk kultur for samarbeid og deling av beste praksis. Vårt geofaglige kompetansenettverk med årlige samlinger, eksterne kurs og konferanser er også viktige bidrag til din videre faglige utvikling.  

HVA MER KAN VI TILBY DEG?

  • Spennende og langsiktige karrieremuligheter.
  • God balanse mellom arbeid og fritid.
  • Et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø.
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger, samt aksjespareprogram
  • Fem ukers ferie, fri i romjulen og i påsken samt fleksibel arbeidstid
  • Firmahytter rundt omkring i hele landet

LITT MER OM OSS

Seksjon Geoteknikk består i dag av 14 geoteknikere fordelt på kontorene i Kristiansand og Sandnes. I Kristiansand flyttet vi inn i flotte, nye lokaler i Baneheia Park i desember 2020. I Sandnes har vi lokaler sentralt plassert på Forus. Kontorene ligger sentralt plassert med god tilgang til offentlig transport og gode parkeringsmuligheter.

Er dette noe for deg? Send oss din søknad i dag! Vi gleder oss til å høre fra deg. Vi behandler søknader løpende.

Arbeidssted: Sandnes eller Kristiansand.

Kontaktpersoner:

Alexander Slobodinski

Seksjonsleder

41322022

alexander.slobodinski@multiconsult.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: