Senior rådgiver VVS

Empowered people, transforming society together. Sweco is Europes leading architecture and engineering consultancy. With 17,500 employees in Northern Europe, we offer our clients the right expertise for every project. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world.

FirmaSweco Norge
FylkeRogaland
StedStavanger
Søknadsfrist13.05.2021

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og utfordrende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren alltid tilgjengelig, kompetent og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. I Sweco blir du et verdifullt tilskudd til et bredt, flerfaglig VVS-miljø som jobber tett sammen. Her vil du få ansvarsfulle oppgaver i spennende og varierte prosjekter og mulighet til å påvirke og utvikle kreative, nytenkende og bærekraftige løsninger. Det krever at du er omgjengelig og samarbeider godt med kunder og kolleger for å finne de beste løsninger. Du setter også høye standarder for leveranser og jobber metodisk for å levere til avtalt kvalitet, tid og kostnad. Vi er sterkt engasjert i fag og fremtidens samfunn, men vel så opptatt av at du skal trives, og glede deg til å dra på jobb.

Hos oss vil du utvikle deg. Sweco utfører et bredt spekter prosjekter for offentlige og private kunder. Du blir en viktig bidragsyter som prosjektleder, fagansvarlig eller VVS-faglig ressurs i våre oppdrag. Med engasjement, kompetanse og faglig trygghet vil du hjelpe til med å finne best mulige løsninger for våre oppdragsgivere. Du er opptatt av å nå dine egne mål og har også et lidenskapelig engasjement for at dine kunder og samarbeidspartnere når sine mål. Du tar ansvar og initiativ, deler kunnskap og er en god støttespiller for dine kolleger. Du er åpen for nye initiativer, tilpasser deg endringer lett og er alltid på jakt etter nye perspektiver og faglig utvikling.

Du kan bli engasjert i små, enkle oppdrag der vi hjelper våre kunder med å velge riktig energistrategi i tidlig fase, eller sikrer miljømessig førsteklasses prosjektgjennomføring. Du vil også bli involvert i større prosjekter, der vi utvikler komplekse, moderne tekniske systemer, gjennomfører utfordrende rehabiliteringer eller prosjekterer større nybygg. VVS-avdelingen i Stavanger samarbeider med utbyggere, entreprenører, eiendomsforvaltere og offentlige instanser, og målet vårt er å være kundens foretrukne valg.

Dine viktigste arbeidsoppgaver omfatter:

  • Rådgivning, prosjektering, prosjekteringsledelse, utredning og produksjon innen energi, VVS eller miljø.
  • Du har ansvar for tett oppfølging av egne klienter.
  • Du løser sammensatte oppgaver innenfor eget fagområde i prosjekter, og bidrar med nytenkende, bærekraftige og forretningsmessige gode løsninger.
  • Du bidrar til å dele kunnskap med dine dyktige kolleger, og kan ved behov fungere som mentor for yngre medarbeidere.

Dette kan du:

  • Du har en Master eller Bachelor innen VVS-faget.
  • Du har minimum fem års relevant erfaring.
  • Du har god kompetanse i bruk av relevante IT verktøy.

Vi kan tilby:

  • Ansvarsfulle og utviklende oppgaver i spennende prosjekter
  • Et solid fagmiljø innenfor VVS
  • Et tett samarbeid med svært dyktige kolleger og ledere
  • Gode muligheter for videreutvikling innen fag- ledelses- og prosjektarbeid
  • Et fleksibelt og svært godt sosialt arbeidsmiljø
  • Gode og konkurransedyktige betingelser, inkl. 5 ukers ferie + fri i romjul og påske

Kontaktpersoner:

Jone Hauge

Avdelingsleder Tekniske Installasjoner

99212401

jone.hauge@sweco.no

Hilde Birkeland Sund

Regionleder

+47 906 43 837

Hilde.Sund@sweco.no

Vis flere stillinger: