Tordenskiolds gate 12. Foto: Seltor

Seltor bygger for Entra i Oslo

Seltor AS og Entra ASA har signert kontrakt om en omfattende rehabilitering av Tordenskiolds gate 12 i Oslo.

Det er signert avtale med én leietaker, advokatkontoret Schjødt, og denne leietakeren skal leie hele bygget bortsett fra handels- og næringsarealene i byggets plan 1, skriver Seltor i en pressemelding.

Tordenskiolds gate 12 ble bygget i 1935-37 for Oslo Trygdekasse og bygget er sentralt plassert i Oslo sentrum med utsikt over Rådhusplassen. Byggets størrelse er cirka 13.000 kvadratmeter fordelt på åtte etasjer, pluss en kjelleretasje og en teknisk etasje på tak. Bygget skal totalrehabiliteres innvendig og tilpasses leietakers bruk og ønsker.

Det er en tydelig miljøstrategi i prosjektet skriver Seltor, hvor blant annet U-verdi skal oppgraderes, fokus på CO2 regnskap og bygget skal miljøsertifiserers iht BREEAM NOR In-Use. Bygget innehar også verneverdige elementer som skal ivaretas og rehabiliteres.

- Seltor AS er stolt for å bli valgt som totalentreprenør i dette prosjektet og vi gleder oss til å komme i gang med et flott og spennende prosjekt. Vi takker Entra for tilliten, sier administrerende direktør Stian Råmunddal i Seltor i meldingen.