Administrasjonskoordinator

FirmaVeidekke Infrastruktur
FylkeTrøndelag
StedGrong
Søknadsfrist02.05.2021

Forretningsområdet Drift og Vedlikehold driver primært med driftskontrakter for Statens vegvesen og fylkeskommuner og har aktivitet over hele landet, fra Lyngdal i Sør til Hinnøy i Nord. Vi består av over 200 ansatte og 1000 underentreprenører, og hadde i 2020 en omsetning på ca 1.3 milliarder NOK.Prosjektområde Midt-Nord drifter i dag 6 kontrakter for Statens vegvesen/ fylkeskommunen i prosjektområdet. Ettersom vi er i ferd med å utvide vår kontraktsportefølje trenger vi nå å styrke driften med en allsidig og selvstendig administrasjonskoordinator til vårt kontor på Steinkjer. Rollen blir en viktig ressurs i optimaliseringen av vår drift og produksjon i prosjektområdet, spesielt i å støtte våre kontraktsledere og håndverkere/fagarbeidere, men også i å følge opp vårt samspill med ulike underentreprenører. 

Arbeidsoppgaver 

Vi ser etter deg som ønsker bredde i ansvar og oppgaver, som har et strukturert hode som liker og har lett for tall, er trygg i Excel og har erfaring fra ulike former for ajourhold og rapportering – særlig innenfor økonomi, HMS og avvikshåndtering. Vi håper å treffe deg som er kjent med håndtering av inn- og utgående fakturaer og gjerne enkel personal- og lønnsadministrasjon.Avhengig av din kompetanse, vil det være mulig å jobbe noe dypere innenfor et eller flere fagfelt. Vi er spent på å høre hva du har lyst til å bidra med!

Kvalifikasjoner 

  • Vi tror du har noe formell kompetanse i bunnen, helst fra høyskole
  • Vi er helt sikker på at du har en grunnleggende økonomiforståelse
  • Vi vet at det er nødvendig å ha en god IT-forståelse- og kunnskap for å trives i jobben slik at du har lyst til være hos oss lenge og utvikle deg sammen med oss
  • Vi tenker at du har relevant erfaring fra ett eller flere av ansvarsområdene som beskrevet ovenfor

Profil 

Vi ønsker oss en hyggelig kollega som naturligvis både er proaktiv og løsningsorientert, strukturert og nøyaktig i jobben. Samtidig er det viktig at du er nysgjerrig på oss og er et samarbeidsmenneske som kan bidra med dine erfaringer og din kompetanse for å gjøre oss enda bedre og mer effektive. Du er utålmodig nok til å ønske fremdrift, forbedring og resultater innenfor ditt arbeidsfelt og dine ansvarsområder, og er ikke redd for å jobbe selvstendig og ta beslutninger. Personlig egnethet vil tillegges vekt. Hos oss har vi en travel og spennende arbeidshverdag, og derfor er det også viktig at du har evnen til å koble helt av innimellom. 

Kontaktperson

Kristoffer Kvåle Sakshaug

Telefon 481 54 383

Jomar Sagmo

Telefon 474 60 726

Søk stilling

Vis flere stillinger: