Prosjektleder - Industri

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1200 ansatte. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

FirmaCOWI
FylkeViken, Oslo
StedFredrikstad, Oslo
Søknadsfrist05.05.2021

Vi søker en senior prosjektleder for prosjektgjennomføring til vår avdeling Industri og Prosess. 

Er du klar for nye utfordringer? Les mer her.

Med et stort spenn i prosjekter både i størrelse, kompleksitet og faglig innhold. Eksempler på dette kan være bygging/oppgradering av vannverk, avløpsrenseanlegg, oppdrettsanlegg og prosessanlegg for fremstilling og håndtering av farlige stoffer.

I COWI skiller vi mellom Oppdragsleder og Prosjekteringsleder. På enkelte prosjekter dekker samme person begge rollene.

OPPDRAGSLEDELSE OG VARIERT ARBEID

Som Prosjektleder kommer du til å spille en viktig rolle i å planlegge og gjennomføre prosjekter. Hovedoppgaver i denne rollen vil kunne være:

  • Kundekontakt
  • Forvalting av kontrakter og rammebetingelser
  • Ressursallokering

PROSJEKTERINGSLEDELSE TVERRFAGLIG LEDELSE

Rollen som prosjekteringsleder er av mer teknisk karakter og vil omfatte tverrfaglige prosjekter for kommunale og industrielle kunder.

Hovedoppgaver i denne rollen vil kunne være:

  • Koordinering av Fagansvarlige og disiplinledere
  • Produksjonsplaner
  • KS av leveranser

Arbeidssted vil i hovedsak være ved kontoret i Fredrikstad og i avdeling Industri og prosess. Arbeid ved Hovedkontoret i Oslo vil være aktuelt i perioder, samt noe reisevirksomhet i forbindelse med markedsarbeidet og prosjektgjennomføring.

Hovedmarkedet er kommunale prosessanlegg innenfor vann-, avløp, slambehandling og biogassanlegg. Dette er mindre og større anlegg som for det meste er tverrfaglige. Prosjektene har stor samfunnsmessig betydning og er ofte relativt store investering for våre kunder.

DU ER INITIATIVRIK OG GOD TIL Å SKAPE RELASJONER

Den vi leter etter er selvstendig kan ta ansvar for prosjekter helt fra salg til ferdigstilling og igangkjøring. Du er en som sammen med kunden kan definere problemstillingen, lage en formålstjenlig organisasjon, milepæl-, aktivitets- og leveranseplan og har evne til å følge opp og rapportere dette. Vi leter etter deg som liker og jobber for å få fornøyde kunder. Samtidig som du er god til å skaperelasjoner både til kunder og til prosjektmedarbeidere.

Du har en kombinasjon av følgende kompetanse:

  • Erfaring i alle faser av prosjektgjennomføring (fra rådgiver, leverandør eller byggherreside)
  • Erfaring fra prosjektgjennomføring av tekniske prosjekter.
  • Kundenettverk vil bli verdsatt i høy grad.

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

  • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter
  • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
  • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser
  • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Arbeidssted: Fredrikstad / Oslo

Kontaktperson: Jonny Edvardsen, avdelingssjef, tlf: 905 43 443. Dersom du tenker stillingen kan være av interesse, ring Kathrine Tronvold + 47 908 36 349 for en uformell prat.

Søk stilling

Vis flere stillinger: