Prosjektsjef

Oslo Areal er et miljøbevisst eiendomsselskap i vekst med fokus på kontoreiendommer nær kommunikasjonsknutepunkt i Osloområdet. Porteføljen består av 18 eiendommer med en verdi på kr 10 mrd og årlige leieinntekter på kr 500 mill. Selskapet vil bidra til at Oslo blir en enda bedre by å arbeide, leve og bo i gjennom utviklingsprosjekter og forvaltning av eiendommene.

FirmaOslo Areal
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Trives du aller best når du er tett på komplekse eiendoms- og byutviklingsprosjekter? Har du stor interesse for hvordan fremtidens arbeidsplasser, nabolag og byer kommer til å formes? Har du lyst til å være en nøkkelspiller i å utvikle fremtidens Oslo Areal, med fokus på sosial, økonomisk og miljømessig bærekraft?

Prosjektsjef skal lede utviklingsportefølje med dedikerte prosjektledere og prosjekter i alle faser. Solid bakgrunn fra komplekse utviklingsprosjekter på næringseiendom hos byggherre/eiendomsutvikler eller rådgivermiljø er særlig relevant. Evne til å gjennomføre prosjekter og føre gode prosesser verdsettes høyt. Formell kompetanse er typisk MSc/siv.ing eller tilsvarende, sammen med erfaring med og interesse for by- og stedsutvikling. Se Oslo Areal for mer informasjon om virksomheten.

Du bør ha god kommersiell forståelse, være glad i å jobbe i tverrfaglige team og ha interesse for innovasjon og teknologi/digitalisering. Videre vil egenskaper som struktur, nysgjerrighet, proaktivitet og pådriverevne bli vektlagt.

Ta gjerne kontakt med KinderStiff Consulting ved Benedikte Stiff, tel. 924 45 661 eller Hild F. Kinder, tel. 478 25 625 for ytterligere informasjon. Du kan også registrere din interesse under her

Vis flere stillinger: