Elektroingeniør

AFRY Norge er en ingeniør- og arkitektvirksomhet innenfor bygg, infrastruktur, energi og industri. Tjenesteområdene inkluderer rådgivning innen prosjektutvikling, prosjektledelse, prosjektering, arkitektur, lysdesign og digitale løsninger. Selskapet har over 800 ansatte med kontorer i Oslo, Stavanger, Bergen, Trondheim, Molde, Lillestrøm og Sandefjord.

Selskapet er en del av det svenske AFRY-konsernet, som er ledende innen ingeniør, design og rådgivningstjenester. Selskapet utvikler fremtidsrettede, bærekraftige løsninger gjennom dyktige mennesker og teknologi. Med mer enn 17.000 dedikerte eksperter internasjonalt arbeider AFRY for å realisere verdier til kunder og samfunnet innen infrastruktur, industri og energi.

Making Future.

FirmaAFRY Norge
FylkeViken, Oslo
StedLysaker
Søknadsfrist11.05.2021

Er du vår neste senior elektroingeniør?

I AFRY er vi opp imot 30 elektroingeniører fordelt på kontorene våre på Lysaker og Lillestrøm. Vi fremstår som ett lag, og er opptatt av at hver enkelt skal få de utfordringer og prosjekter som de ønsker. Hvis du ønsker å jobbe variert, utvikle deg innenfor elektrofaget og ha stor påvirkningskraft over egen arbeidsdag og situasjon, da må du legge igjen en CV og en liten tekst om deg selv.

Hos AFRY har vi investert mye i ny teknologi der vi bruker ICE og VR-utstyr i prosjektarbeidene. Elektromiljøets bruk av moderne utstyr, sammen med godt samspill og måten vi løser oppdrag på, bidrar til svært gode tilbakemeldinger fra kunder. Dette har ført til en full ordrebok og et økende antall kunder som ønsker oss med i flere prosjekter.

Vi ser derfor etter engasjerte og kvalitetsbevisste personer til kontoret vårt på Lysaker, som ønsker å bli en del av et sosialt, humørfylt og solid faglig arbeidsmiljø. Din fremste oppgave er å fungere som medarbeider i små og store prosjekter.

Arbeidsoppgaver

  • Prosjektering i små og store elektrooppdrag
  • Deltakelse i alle faser av prosjekteringen, skisse, forprosjekt og detaljprosjektering
  • Jobbe i tverrfaglige prosjekter og samspillsfaser

Ønskede kvalifikasjoner

  • Sivilingeniør/Ingeniør, gjerne kunnskaper innen elektrotekniske anlegget
  • Praktisk erfaring fra byggeprosessen, gjerne med et fagbrev eller annen dokumentert praksis i et byggfag/bygningsteknisk fag vil telle positivt
  • Gode evner til samarbeid og relasjonsbygging
  • Kreativ og løsningsfokusert
  • Gode kommunikasjonsferdigheter både muntlig og skriftlig på norsk

Vi tilbyr

Du vil ha stor påvirkning på egen arbeidshverdag. Du får faglige utfordringer og kan videreutvikle din kompetanse i spennende prosjekter. Hos oss kommer du til et tverrfaglig miljø med dyktige og erfarne kolleger i en trygg bedrift.
Vi har et trivelig og uformelt arbeidsmiljø med gode sosiale ordninger for de ansatte, og en aktiv personalklubb med arrangementer som for eksempel fjell- og skiturer og mulighet for leie av bedriftshytter.

I tillegg tilbyr vi:

  • Konkurransedyktige betingelser og fleksibel arbeidstid
  • Fem ukers ferie samt fri med lønn i jul og påske
  • Gode personlige utviklingsmuligheter i sterke og tverrfaglige miljøer med tilgang til ledende og anerkjent bransjekunnskap
  • Eksterne kurstilbud og interne kursopplegg

Vi verdsetter mangfold og vet at talenter kommer i alle varianter. Ta gjerne kontakt for en uformell prat, vi vurderer og intervjuer aktuelle kandidater fortløpende, så søk stillingen i dag! Vi ser fram til å høre fra deg.

Søk stilling

Vis flere stillinger: