Fagarbeider kaivedlikehold

Med nesten 200 års erfaring er Mesta Norges ledende entreprenørkonsern innen drift og vedlikehold av vei. I tillegg sitter vi på lang erfaring og spisskompetanse innen anlegg, spesialproduksjon og elektro. Mesta utfører anleggs- og vedlikeholdsoppdrag for statlige, kommunale og private kunder over hele landet.

FirmaMesta
FylkeHele landet
Søknadsfristsnarest

Mesta Anlegg og spesialproduksjon er på jobb hver dag for å løse komplekse, tverrfaglige anleggsprosjekter - og svært spesialiserte oppdrag. Vi utfører alle typer anleggsarbeid inkludert veianlegg, sjøanlegg, vann- og avløp, sprenging, kraftforsyning, jernbane og grunnarbeid. Vi skal nå i gang med en vedlikeholdskontrakt for ferjekaier i Møre og Romsdal og Trøndelag. Arbeidet omfatter beredskap, service og vedlikehold av ferje- og hurtigbåtkaier.

Vi søker nå etter deg som ønsker å være med å lede og organisere det operative arbeidet på kontrakter. Som anleggsleder vil du være ansvarlig for at kontraktens økonomiske målsetninger oppnås, samt at kontraktsmessige forpliktelser overfor byggherre og underentreprenører ivaretas. For å klare dette må du være fokusert, ha endringsvilje, god helhetsforståelse og ledererfaring.

Arbeidsområdet er landsdekkende, men med hovedvekt på Midt-Norge. Du må derfor reise en del i jobben.

Noen av arbeidsoppgavene dine:

  • Organisere og lede arbeidet på en effektiv og god måte
  • Sikre at arbeidet til enhver tid oppfyller kontraktene mot byggherre
  • Sørge for dokumentasjon i henhold til eksterne og interne krav
  • Sikre effektiv utnyttelse av personell og maskiner (inkl. under entreprise)
  • Være resultatansvarlig og utføre kostnadskontroll
  • Bistå i kalkulasjon av nye prosjekter

Hvem er vår nye anleggsleder?

Som person er du forretningsorientert, og trives i en stilling med ansvar for personell og resultater. Jobben krever stor fleksibilitet i arbeidsoppgaver og for å lykkes i jobben må du være strukturert og selvgående. Med din gode økonomiske forståelse og kjennskap til lover og avtaler sørger du for å levere det som er lovet innenfor gitte rammer. Samarbeid og kommunikasjon er en viktig del av rollen, så du må ha god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk.

Den rette kandidaten har ledererfaring fra bygg og anlegg. Det vil telle positivt om du også har erfaring fra betong og stålarbeider. Du er ingeniør innen bygg og anlegg, industriell økonomi eller teknisk fagskole innen bygg/anlegg. Lang og relevant erfaring kan kompensere for kravet om høyere utdanning.

Hva vi i Mesta tilbyr:

Du vil bli en del av en avdeling med høy faglig kunnskap og et godt arbeidsmiljø. Arbeidshverdagen kjennetegnes av høyt tempo, samarbeid og stor endringsvilje. I Mesta vil du få konkurransedyktig lønn og svært gode pensjons- og forsikringsordninger. Som anleggsleder blir du en viktig brikke i arbeidet med å holde infrastrukturen i gang; et samfunnskritisk oppdrag.

For å søke laster du opp CVen din og svarer på noe spørsmål som er relevant for stillingen. Du skal ikke laste opp noe søknadsbrev. Søknader behandles fortløpende.

Vi i Mesta er opptatt av mangfold, likestilling og inkludering, og har et arbeidsmiljø der alle skal oppleve at de har like muligheter og føle seg ivaretatt. Kvalifiserte kandidater uansett alder, kjønn, seksuell legning, funksjonsevne, etnisk bakgrunn og arbeids- og livserfaring oppfordres til å søke jobb hos oss.

Kontaktperson

Ingrid Bexrud

Leder for rekruttering

Telefon 984 79 949

Søk stilling

Vis flere stillinger: