Senior prosjektleder

Utviklingen av Politiets Fellestjenester (PFT) er et viktig virkemiddel i reformarbeidet i politiet.

Flere og nye tjenester er tenkt lagt til PFT, og dette skal bidra til å frigjøre ressurser i politidistrikt og særorgan slik at de får mer kraft til de operative politioppgavene. PFT er politiets profesjonelle leverandør av etterspurte produkter og administrative tjenester. PFT er en pådriver for å utvikle et mer enhetlig politi gjennom innovasjon, standardisering og enhetlige løsninger. PFT er samarbeidspartneren som skaper stordriftsfordeler og synergier gjennom forpliktende samarbeid.

Det er medarbeiderne i PFT som gjør det mulig å møte våre utfordringer og levere som lovet. Som medarbeider i Politiet kjennetegnes du som modig og helhetsorientert, du viser respekt og er tett på.

FirmaPolitiets Fellestjenester (PFT)
FylkeOslo
Søknadsfrist25.04.2021

Politiets Fellestjenester (PFT) har ansvar for anskaffelse, forvaltning samt drift og vedlikehold av politiets bygningsmasse. Ansvarsområdet dekker hele landet og omfatter vel 700.000 leide kvadratmeter fordelt på ca.320 lokasjoner.

Seksjon for prosjekt består av 6 medarbeidere med lang erfaring og god kompetanse. Vi utarbeider konseptutredninger og gjennomfører eiendomsprosjekter fra behovskartlegging til innflytting. Vi er prosjektledere og innehar andre roller for nasjonale utviklingsprosjekter innenfor ulike områder. Vårt hovedmål er å gjennomføre gode prosjekter og være i forkant med hensyn på å utvikle Politiet til å møte fremtidens utfordringer. PFT skal være fremoverlent for å bidra aktivt og ta ansvar i utviklingen av Politiet.

Vi søker nå etter en senior prosjektleder som er interessert i å bidra i dette arbeidet. Som prosjektleder vil du få ansvar for å lede og bidra i prosjekter, deriblant nasjonale utviklingsprosjekter og eiendomsprosjekter som inkluderer objektsikring og fysisk sikring. Hvis du drives av spennende arbeidsoppgaver med stor betydning for samfunnet, så kan dette være muligheten du har ventet på.

Stillingen er plassert i PFT Eiendom, seksjon for prosjekt som har kontor i Oslo. Vi er åpne for at du kan ha arbeidssted ved en av våre andre lokasjoner i Bergen, Trondheim eller Bodø. Du rapporterer til seksjonsleder, og vil ha stor kontaktflate mot politidistrikt og særorgan, Politiets Fellestjenester sentralt, Politidirektoratet og andre sikkerhetsmiljøer i Politiet.

Arbeidsoppgaver

  • Prosjektledelse av ombyggingsprosjekter og nye innleieprosjekter
  • Prosjektledelse av nasjonale utviklingsprosjekter i Politiet
  • Lede prosjekter relatert til objektsikkerhet og fysisk sikring
  • Lede utredningsarbeid/konseptutredninger
  • Oppfølging av kunder og rådgivning til etaten

Kvalifikasjoner

  • Du må ha utdanning på minimum bachelornivå, helst innenfor relevante fagområder som blant annet bygg og anlegg, sikkerhetsledelse, prosjektledelse
  • Lang og relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning
  • Det er nødvendig med erfaring fra prosjektledelse av relevante prosjekter
  • Det er fordelaktig med erfaring fra prosjekter som involverer fysisk sikring og/eller objektsikkerhet
  • Du må ha god formidlingsevne både skriftlig og muntlig
  • Du må ha plettfri vandel og være skikket for tjeneste i politiet. Politiattest (uttømmende og utvidet) må innhentes ved ev. ansettelse, jf. politiloven § 18 og politiregisterloven § 41.
  • Den som ansettes må kunne sikkerhetsklareres for nivå HEMMELIG

Personlige egenskaper

  • Du tar initiativ til nye og gode løsninger og du evner å drive fremgang i prosjekter
  • Du gjennomfører prosjekter til avtalt tid og du har stor arbeidskapasitet
  • Du evner å arbeide selvstendig og du er trygg på å ta beslutninger
  • Du er en relasjonsbygger som samarbeider og kommuniserer godt med de rundt deg

Vi tilbyr

  • En utfordrende og spennende arbeidsplass for deg som vil være med på å forme fremtidens politi
  • Stillingen lønnes som seniorrådgiver (stillingskode 1364) fra kr. 700.000 – 820.000,- i henhold til Statens lønnsregulativ, avhengig av kompetanse. For særlig kvalifiserte kan høyere lønn vurderes.
  • Medlemskap i Statens pensjonskasse, med blant annet gode pensjons- og forsikringsordninger (se https://www.spk.no/ for mer info)
  • Fleksibel arbeidstid med mulighet for trening i arbeidstiden

Politiet mener at inkludering og mangfold er en styrke. Vi trenger medarbeidere med ulike kompetanser, bakgrunn, erfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning. Dersom det er mulig vil vi tilrettelegge for medarbeidere som har behov for det.

Dersom det er kvalifiserte søkere med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, skal vi innkalle minst én søker i hver av disse gruppene til intervju. For å bli vurdert som søker i disse gruppene, det vil si positivt særbehandlet på denne måten, må søkerne oppfylle visse krav.

Vi oppfordrer søkere til å krysse av i vår rekrutteringsportal dersom de har funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn. Avkrysningene i rekrutteringsportalen danner grunnlag for anonymisert statistikk som alle statlige virksomheter rapporterer i sine årsrapporter.

Les mer på https://arbeidsgiver.difi.no/positivsaerbehandling.

Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli ført opp på søkerlisten. Dersom anmodningen ikke blir tatt til følge, vil søkeren bli varslet om dette.

Kontaktperson:

Lars Olav Nordstoga
teamleder/ prosjektleder

Telefonnummer: 922 34 425

Søk stilling

Vis flere stillinger: