Tømmerformann Vestfold og Telemark

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag NOK 38 milliarder, og halvparten av de 8 100 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Stillingen inngår i Veidekke Bygg, som driver landsdekkende byggevirksomhet for private og offentlige kunder. Virksomheten bygger boliger, yrkesbygg, skoler og andre offentlige bygg. Årlig omsetning er NOK 14,6 milliarder (2020), og virksomheten har ca. 3 000 ansatte, hvorav 1 700 fagarbeidere og 1 300 funksjonærer.

FirmaVeidekke Bygg
FylkeVestfold og Telemark
StedLarvik
Søknadsfrist25.04.2021

Vår byggvirksomhet i Vestfold og Telemark har mange spennende prosjekter på gang og vi har nå behov for enda en dyktig tømmerformann/kvinne til våre byggeplassteam.

Vi har kontoret vårt i Larvik, men som formann vil du ha ditt daglige virke ute på byggeplasser i hele fylket. Totalt er vi 140 medarbeidere i distriktet med en årlig omsetning på om lag 700 MNOK.

Arbeidsoppgaver

Som vår tømmerformann vil du ha ansvar for et varierende antall tømrere hvor du leder egenproduksjonen for tømrerfaget. Dette innebærer du vil ha tett dialog med tømrerbas knyttet til planlegging, økonomistyring, bestillinger, framdrift, kvalitetskontroll, timeverksoppfølging og samhandling med side- og underentreprenører.

Arbeidsdagene vil veksle mellom fysisk tilstedeværelse ute på byggeplassen blant håndverkerne og planmessige oppgaver og møter på anleggskontoret. Kort oppsummert – du tilrettelegger for effektiv produksjon og flyt i samarbeid med de øvrige i byggeplassledelsen.

Kvalifikasjoner

Du har svennebrev og vi ser gjerne at du har fylt på med utdannelse og/eller erfaring utover dette. Du har kanskje fagskole eller mesterbrev? Kanskje du har erfaring med å drive ditt eget firma? Helt innertier er det om du også har erfaring fra store byggeplasser.

I tillegg til å være en positiv og erfaren fagperson er det viktig at du enkelt kan håndtere digitale verktøy som en naturlig del av arbeidshverdagen. Vi går aldri på akkord med sikkerheten hos oss, så i tillegg må HMS sitte i ryggmargen hos deg.

Profil

Du er opptatt av at ting skal gjøres riktig første gang, fordi det er ute i prosjektene verdiene våre skapes. Du er derfor en klar og tydelig leder, som i ditt lederskap legger til rette for gode diskusjoner og beslutninger, slik at produksjonen flyter effektivt og folk opplever utviklende og meningsfulle dager på jobb.

Veidekkes verdier, Profesjonell – Redelig – Entusiastisk – Grensesprengende, er viktige i vår hverdag, og for å bli en av oss må du kjenne at verdiene gir mening for deg.

Vi tilbyr

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser, har gode pensjons- og forsikringsordninger og gode muligheter for kurs og videre utvikling. Gjennom vår ordning for aksjekjøp får du anledningen til å eie aksjer i egen bedrift sammen med dine kollegaer. I dag eier omtrent halvparten av ansatte i Veidekke om lag 15% av aksjene i selskapet, noe som er ganske unikt for store selskaper i Norge.

Vi ser frem til å motta din søknad!

Kontaktperson

Yvonne Lysebo

Telefon 913 96 259

Søk stilling

Vis flere stillinger: