Prosjektleder

Empowered people, transforming society together.

Sweco is Europes leading architecture and engineering consultancy. With 17,500 employees in Northern Europe, we offer our clients the right expertise for every project. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world.

FirmaSweco Norge
FylkeInnlandet
StedHamar, evt Gjøvik eller Lillehammer
Søknadsfrist02.05.2021

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren en person som alltid er tilgjengelig, kompetent og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss utgjør du en forskjell. Du kommer inn i et godt og inkluderende arbeidsmiljø, som preges av stor fleksibilitet og dyktige kolleger. Hos oss vil du jobbe med alt fra infrastrukturprosjekter til bygg- og anleggsprosjekter, både for offentlige og private oppdragsgivere. Med deg på laget øker kapasiteten slik at vi kan håndtere en voksende oppdragsmengde.

Hos oss utvikler du deg. PA-teamet på Hamar består i dag av 11 medarbeidere med lang og bred erfaring innen prosjektadministrative oppgaver. I tillegg har vi en rekke andre fagområder ved kontoret på Hamar og i Region Innlandet, som består av kontorene Hamar, Gjøvik og Lillehammer. Vi ser etter en prosjektleder som er resultatorientert og selvstendig, som er flink til å se kundens behov, til å kommunisere skriftlig og muntlig og som bidrar til mersalg. Du er åpen for utfordringer og en god og positiv støttespiller for teamet. Vi ser etter deg som er strukturert og ansvarsbevisst og som har fokus på resultat og bunnlinje. Arbeidssted er Swecos kontor på Hamar. Her arbeider vi i lyse og moderne kontorfasiliteter der digitale verktøy bidrar til en effektiv arbeidshverdag. Arbeidssted med utgangspunkt i våre andre kontorer sentralt på Gjøvik og Lillehammer er også mulig.

Som prosjektleder hos Sweco bygger du relasjoner både innad og utad. Dine arbeidsoppgaver består av prosjektadministrative oppgaver som flerfaglig prosjekteringsledelse, prosjekt- og byggeledelse og generell prosjektstyring.

Dette kan du:

  • Det er ønskelig at du er ingeniør/sivilingeniør, men lang erfaring kan kompensere for utdanning.
  • Du har gjerne 5 års relevant erfaring eller mer.
  • Du har kjennskap til relevante norske lover og regler, som kontraktsstandarder, TEK 17, arbeidsmiljøloven, byggherreforskriften og lignende.
  • Du har god kunnskap om bransjens aktuelle lover, regler og bestemmelser.

Kontaktpersoner:

Frank Olsen

Gruppeleder PA

+47 924 577 05

frank.olsen@sweco.no

Søk stilling