Seksjonsleder Bygg og tekniske systemer

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 medarbeidere, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

FirmaRambøll
FylkeTroms og Finnmark
StedAlta
Søknadsfrist02.05.2021

Vi inviterer deg til å ta i bruk din ingeniør- og lederkompetanse i en stilling som leder for seksjonen bygg og tekniske systemer i Alta. For denne rollen trenger du relevant erfaring, utdanning og engasjement for prosjektering og ledelse. Som seksjonsleder får du ansvar for kundeoppfølging og vi søker dermed etter deg som har lidenskap for å skape gode leveranser ovenfor våre kunder i både offentlig og privat sektor. Er du vår nye Seksjonsleder Bygg og tekniske systemer? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vårt kontor i Alta

Som vår nye Seksjonsleder Bygg og tekniske systemer blir du en del av et tverrfaglig kontor med 40 dyktige, hyggelige og motiverte kolleger. Kontoret dekker fagfeltene tekniske systemer, konstruksjonsteknikk, vann- og avløpsteknikk, areal- og samfunnsplanlegging, samferdsel, taksering og prosjektadministrasjon. Seksjon for Bygg og tekniske systemer har pr. i dag 14 medarbeidere. Vi jobber med alle typer prosjekt og samarbeider med mange ulike fag på tvers av våre kontorer i Norge.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Personalansvar for 14 medarbeidere i seksjonen
  • Ressurskoordingering
  • Økonomi, fra tilbud til leveranse
  • Fagansvarlig for leveranser ditt fagområde og koordinering av seksjonens fagansvarlige og medarbeidere
  • Oppfølging av kvalitetssikring
  • Prosjektsikring og rapportering
  • Oppfølging av markedsarbeid og markedsføring i samarbeid med øvrig ledergruppe på kontoret
  • Inngå i en ledergruppe på kontoret

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Sivilingeniør eller ingeniør innen Bygg, Elektro, VVS, Taksering, PL, m.m. med noen års ledererfaring, eventuelt minimum 5 års bransjeerfaring fra rådgiver, oppdragsgiver eller entreprenør.
  • Resultatorientert, strukturert og målrettet
  • Markeds- og forretningsorientert
  • Initiativrik og utadvendt
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk

I denne rollen vil det være en fordel om du også er selvstendig, lærevillig og trives med faglige- og lederutfordringer. Du har også interesse for teknisk programvare evner å samarbeide med oppdragsgivere og kolleger på en god måte.

Rambøll i Troms og Finnmark

Rambøll i Alta er Rambølls største kontor i Nord Norge, med hovednedslagsfelt i Troms og Finnmark, men deltar også i en del nasjonale prosjekter. Våre ansatte inngår i de nasjonale team som jobber for å skape innovative og bærekraftige prosjekter som vi med stolthet kan forflytte oss og bo og jobbe i. Vi legger ekstra vekt på å balansere de kulturelle, sosiale og fysiske aspektene ved våre løsninger.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 02.05.2021. Søknaden behandles fortløpende.

Har du spørsmål?

Kontakt gjerne Lars Kvernmo, Avdelingsleder Rambøll Alta, 95122847, lars.kvernmo@ramboll.no.

Søk stilling

Vis flere stillinger: