ITB-rådgiver

Dfind er et konsulent- og rådgivningsselskap som har som mål å skape utviklingsmuligheter for organisasjoner, bedrifter og mennesker. Vi tror på spesialisering og våre tjenester omfatter i dag rekruttering, konsulentutleie og organisasjonsutvikling.

Dfind er en del av Randstad, verdens største HR-selskap. Det gir oss tilgang til teknologi, kunnskap og innsikt som er helt unik. Med en solid eier i ryggen og over 60 års erfaring fra bransjen kan du være trygg på at vi er der for deg som en langsiktig samarbeidspartner både på kort og lang sikt.

FirmaDfind Engineering
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Vi trenger flere ITB-rådgivere i Oslo

Vi ser etter ingeniører eller sivilingeniører som er opptatt av å komme inn i et sterkt fagmiljø med engasjerte kolleger. Arbeidshverdagen din vil i stor grad være selvstyrt, og bestå av oppgaver som tillater både faglig og personlig vekst. En viktig oppgave vil være koordinering mellom tekniske fag internt og eksternt. Vi er opptatt av at du er nysgjerrig, kvalitetsbevisst og ønsker å ta del av et godt, sosialt arbeidsmiljø.

Kvalifikasjoner:

  • Du har relevant utdanning på bachelor- eller masternivå
  • Minimum fem års erfaring som ITB-koordinator (Integrert teknisk bygningsinstallasjon–koordinering) fra rådgiver, byggherre eller entreprenør, men vi vil også vurdere deg med færre års erfaring
  • Inngående forståelse for VVS, elektro eller automasjon
  • Du har gode kommunikasjonsevner på norsk, eller annet skandinavisk språk
  • Du er dyktig til å skape gode relasjoner som blir til langvarige kundeforhold

Ta kontakt for mer informasjon.

Kontaktperson

Jenny Wille Joung

+4748238852

jenny.joung@dfind.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: