Rådgivende ingeniør elektro

Dfind er et konsulent- og rådgivningsselskap som har som mål å skape utviklingsmuligheter for organisasjoner, bedrifter og mennesker. Vi tror på spesialisering og våre tjenester omfatter i dag rekruttering, konsulentutleie og organisasjonsutvikling.

Dfind er en del av Randstad, verdens største HR-selskap. Det gir oss tilgang til teknologi, kunnskap og innsikt som er helt unik. Med en solid eier i ryggen og over 60 års erfaring fra bransjen kan du være trygg på at vi er der for deg som en langsiktig samarbeidspartner både på kort og lang sikt.

FirmaDfind Engineering
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Vi ser etter flere erfarne rådgivende elektroingeniører for langvarige prosjekter i Oslo. Vi har muligheter både for deg med noen års erfaring, og for seniorer.

Du vil jobbe som RIE i flere ulike typer prosjekter, innenfor bygg og/eller samferdsel. Det er ønskelig med lignende erfaring.

Det er avgjørende at du er strukturert, har god teknisk forståelse, i tillegg til gode samarbeids- og gjennomføringsevner.

Du får muligheten til å bli en del av et sterkt fagmiljø med store utviklingsmuligheter i årene som kommer.

Personen vi ser etter må ha en relevant bachelor- eller mastergrad, og ha 5 års erfaring fra prosjektering av elektriske anlegg innen bygg eller samferdsel. Det er flere muligheter, og på bakgrunn av erfaringsnivå og ønsker, vil disse kunne tilpasses den enkelte. Du må ha gode kommunikasjonsevner på norsk eller et annet skandinavisk språk for å bli vurdert for denne stillingen.

Send oss en cv med prosjektoversikt, og noen ord om deg selv, så tar vi kontakt med deg.

Vi vurderer søkere fortløpende.

Ta kontakt for mer informasjon.

Kontaktperson

Jenny Wille Joung

+47 48238852

jenny.joung@dfind.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: