Ansvarlig kalkulatør

Håndverksgruppen AS er Norges ledende landsdekkende konsern innen overflater. Vi leverer håndverkertjenester primært til det profesjonelle markedet, blant annet entreprenører, eiendomsselskaper, butikker, hoteller, forsikringselskaper og offentlige myndigheter.

HG er lokalisert fra Kristiansand til Svalbard. I tillegg er en rekke bedrifter tilknyttet HG som selvstendige medlemsbedrifter.

FirmaHåndverksgruppen
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Håndverksgruppen har på rekordtid blitt en landsledende leverandør av håndverkstjenester innenfor overflatebehandling som maling, gulv, mur og flis. Forsikringsmarkedet er et område i sterk vekst der skadeoppdrag kalkuleres og utføres lokalt, men kvalitetssikres fra hovedkontoret i Oslo.

Selskapet søker i den forbindelse etter en Ansvarlig kalkulatør med prosess og fagansvar knyttet til forsikringsoppdragene og de krav som stilles fra våre samarbeidspartnere.

Oppgavene dine blir bl.a.:

  • Etterkontroll og samordning av kalkyler og prosess for hele landet
  • Bistand i skadesaker og bruk av IN4MO / ICC for datterselskapene
  • Bidra med gode løsninger til håndtering av skadesaker
  • Være pådriver for å utvikle og optimere selskapets bruk av IN4MO

Kvalifikasjoner
Dette er en ledende og sentral rolle for at Håndverksgruppen skal sikre de resultatene vi garanterer for våre kunder og samarbeidspartnere.

Du må derfor ha solid kunnskap om prosessene i arbeidet, spesielt innenfor forsikringsområdet. Du må være sterk innenfor kalkyler, økonomi og digitale verktøy.

Du er godt kjent med IN4MO og har relevant bakgrunn fra fagområdet maling, gulv, mur eller flis. Har du også erfaring fra skade- eller saneringsbransjen som prosjektleder, kalkulatør, e.l., er dette et stort pluss.

Egenskaper
Som sentral støttespiller for selskapets 46 bedrifter rundt om i landet må du være en trygg lagspiller som er med på å spille dine kolleger gode. Du må være en bidragsyter som gjennom kompetanse inngir tillit.

Du er ryddig, strukturert, systematisk og nøyaktig og trives med å ta i et tak der det trengs i og med at vi er en liten administrasjon.

Du rapporterer til selskapets KAM og er hele tiden i tett dialog med forsikrings- og saneringsselskaper, noe som stiller krav til skriftlig og muntlig kommunikasjonsevne.

Håndverksgruppen tilbyr

Vekst innen forsikring vil få stor oppmerksomhet hos oss. Du vil kunne synes, gjøre en forskjell og ikke minst forme og tydeliggjøre denne rollen hos Norges største aktør i dette markedet.

Som et resultat av vår satsing og vekst vil det derfor finnes svært gode utviklingsmuligheter i selskapet. Vi holder til sentralt i Oslo med gode kommunikasjonsmuligheter, parkeringsplass rett utenfor døren samt gode og fleksible ordninger med hensyn til å jobbe på distanse.

Ta gjerne en konfidensiell og uforpliktende prat med en av våre rådgivere i Dfind AS, Per Ivar Elton, 909 20 462 eller Jon Gabrielsen, 400 21 435.

Søk stilling

Vis flere stillinger: