Fagarbeidere innen betong og forskaling

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag NOK 38 milliarder, og halvparten av de 8 100 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Stillingen inngår i Veidekke Bygg, som driver landsdekkende byggevirksomhet for private og offentlige kunder. Virksomheten bygger boliger, yrkesbygg, skoler og andre offentlige bygg. Årlig omsetning er NOK 14,6 milliarder (2020), og virksomheten har ca. 3 000 ansatte, hvorav 1 700 fagarbeidere og 1 300 funksjonærer.

FirmaVeidekke Bygg
FylkeVestland
StedSogndal
Søknadsfrist20.04.2021

Vil du være med og bygge Lerum Brygge i Sogndal?

Distrikt Sogn og Fjordane søker dyktige fagarbeidere til våre prosjekter i Sogn og Fjordane. Vi ser etter deg med fagbrev og/eller gjerne noen års erfaring fra bransjen, som ønsker å ta del i vår videre utvikling i distriktet. Arbeidssted er Sogndal der vi er i gang med Lerum Brygge.

Distrikt Sogn og Fjordane har store og små oppdrag innen bygg, men vi har også anleggsrelatert virksomhet. Vi har en variert hverdag, og trenger dyktige og handlekraftige fagarbeidere for å sikre en effektiv og sikker fremdrift i prosjektene våre.

Vi ønsker at du...

...primært har formell fagkompetanse, men vil også vurdere annen relevant erfaring/kompetanse. Du må være en engasjert og ansvarsbevisst lagspiller som inspirerer dine medarbeidere til en trygg, god og lønnsom arbeidsplass. Du anser HMS som en selvsagt del av arbeidshverdagen din – vi tar ikke snarveier.

Vi kan tilby...

...et involverende fagmiljø hvor HMS, planlegging og god drift står i sentrum. Du får gode muligheter for faglig og personlig utvikling, og et godt arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer. Ønsker du faglig påfyll har vi et bredt spekter av kurs og opplegg du kan velge mellom.

Vi har gode pensjons– og forsikringsordninger, og du vil sammen med alle andre kolleger få mulighet til å eie egen bedrift. I dag eier vi ca 15 % av verdiene i selskapet, noe som er ganske unikt blant store selskaper i Norge.

Kontaktperson

Svein Even Dale

Telefon 913 00 429

Søk stilling

Vis flere stillinger: