Senior brannrådgiver med markedsansvar

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler mulig gjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende syv forretningsområder: Bygg & Eiendom, Industri, Olje & Gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & Samfunn.

FirmaMulticonsult
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist24.04.2021

Multiconsult Norge AS avdeling Bygg og industrier i vekst, og vi ønsker derfor å styrke vår kompetanse innen brannrådgivning i Trondheim. Vi ser i den forbindelse etter en fremoverlent brannrådgiver som brenner for å skape trygge bygg og fornøyde kunder.Som ansatt hos oss vil du bli en del av et meget veldrevet og samkjørt kompetansenettverk som er i front på brannfaget og alt fra digitale arbeidsprosesser til prosjektgjennomføring.

Multiconsult har i flere undersøkelser vist seg å være en av bransjens mest attraktive arbeidsgivere, både blant studenter og erfarne – er du nysgjerrig på hvorfor?

ARBEIDSHVERDAGEN I EN AV NORGES MEST ATTRAKTIVE RÅDGIVERBEDRIFTER

I rollen som brannrådgiver vil du få muligheten til å ta del i et bredt utvalg av prosjekter, fra enfaglige oppdrag til større komplekse og tverrfaglige prosjekter. Vi har vunnet flere tverrfaglige oppdrag med høye ambisjoner i det siste, dette krever god samhandling og kompetente rådgivere innen alle fag. Av pågående oppdrag har vi blant annet Teknobyen byggetrinn 5, Nytt studentsenter i Elgeseter gate 10, Johan Bojer VGS, Sluppenvegen 23 samt Sundebygget SIT Ålesund.

Hos oss vil du få en viktig rolle i seksjonens arbeid og mål om å bli førstevalget på brannrådgivning i Trøndelag. Dine arbeidsoppgaver vil hovedsakelig være knyttet til brannrådgivning, men vi søker etter en person som også kan bidra til å gjøre brannfaget i Multiconsult mer synlig i lokalmarkedet. Aktuelle oppgaver vil være å legge en markedsstrategi for brannrådgiverne, se på hvordan denne kan kobles med andre fag og drive operativt markedsarbeid mot prioriterte kunder og delta på arenaer hvor vi kan være synlige.

Vi ønsker å legge til rette for at du får en arbeidshverdag med utviklende og interessante arbeidsoppgaver som bidrar til din faglige og personlig utvikling i tillegg til å styrke hele teamet. Basert på dine interesser og erfaring vil det også være aktuelt med oppgaver innen digital transformasjon, tilbudsledelse eller oppdragsledelse.

BLI EN DEL AV MULIGGJØRINGSKULTUREN I MULTICONSULT

Muliggjøringskulturen i Multiconsult handler om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning. Er du en person med gode samarbeidsegenskaper, som drives av å finne innovative, kostnadsbesparende og trygge løsninger på våre kunders utfordringer? Har du et sterkt faglig engasjement og liker du å jobbe med mennesker? Da kan det være akkurat deg vi leter etter!

Videre ønsker vi at du har følgende kvalifikasjoner:

  • Minst 5 års relevant erfaring
  • Relevant utdanning (Bch eller Msc) innen brannfag eller bygg-utdanning med lang erfaring innen brannrådgivning
  • Gode kommunikasjonsevner, både muntlig og skriftlig.
  • Behersker aktuelle beregningsverktøy, og gjerne også revit.
  • Lokalt nettverk i Trondheim og omegn er en fordel

Personlige egenskaper:

Vi ser etter en person med nysgjerrighet og driv som både kunder og kolleger kan like.

Du må også finne deg tilrette med våre verdier: Motiverende, Ordentlig, Verdiskapende og Engasjert.

  • Pragmatisk og løsningsorientert: Kundeorientert og ønsker å levere gode løsninger
  • Jobber selvstendig – og ønsker samtidig å dele kompetanse og lære av andre.
  • Leverer kvalitet. Uansett!
  • Tar ansvar - for prosjektet og ditt bidrag

HVA MER KAN VI TILBY DEG?

  • Spennende og langsiktige karrieremuligheter. Alle medarbeidere i Multiconsult har en egen mål- og utviklingsplan med tilpassede kompetanseutviklingstiltak i tråd med ønsket karrierevei og –utvikling.
  • Et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø. Vi mener at godt samhold og trivsel på arbeidsplassen er veien til effektive og motiverte medarbeider, derfor tilbyr vi blant annet bedriftsidrettslag med varierte tilbud, ulike sosiale arrangementer og avdelingsturer.
  • Konkurransedyktige betingelser, herunder gode pensjons og forsikringsordninger, samt aksjeprogram.
  • Fem ukers ferie, fri i romjulen og i påsken samt fleksibel arbeidstid.
  • Firmahytter rundt omkring i hele landet.

LITT MER OM OSS

Du vil inngå i seksjon Spesialrådgivning som består av 17 medarbeidere med ulik fagbakgrunn. I tillegg vil du inngå i faggruppe Brannrådgivning som for tiden består av 3 medarbeidere lokalt.

Videre vil du være en del av et kompetansenettverk på brann som samler ca. 30 medarbeidere fordelt rundt om i landet innen ditt fag. Arbeidssted for stillingen er i Trondheim og her er vi ca. 200 faglige dyktige medarbeidere som holder til i moderne lokaler på Sluppen.

Er du den rette for jobben? Ikke nøl med å sende inn en søknad – vi behandler søknader fortløpende, og gleder oss til å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Ragnhild Solgård

Seksjonsleder

+47 90617618

ragnhild.solgard@multiconsult.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: