Vegplanlegger

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler mulig gjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende syv forretningsområder: Bygg & Eiendom, Industri, Olje & Gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & Samfunn.

FirmaMulticonsult
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist25.04.2021

Samferdselsmiljøet i Multiconsult er stort, og fordelt over hele landet. Avdeling Samferdsel og Infrastruktur i Trondheim har ca. 50 ansatte fordelt på tre seksjoner som jobber med Veg, Bane, VA-teknikk, Fjernvarme, Arealplan og Landskap. Vi har vunnet flere store og tverrfaglige oppdrag med betydelige omfang, og vi har vi stor aktivitet innenfor rammeavtaler med Trondheim kommune, Bane NOR, Trøndelag Fylkeskommune og Statens vegvesen, samt for private utbyggere og entreprenører.

Vi trenger flere dyktige ingeniører til å planlegge for fremtidens bærekraftige løsninger innen samferdsel.

Har du kompetanse innen rådgivning og prosjektering av veg- og gatetiltak? Er du i tillegg litt nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i et av landets ledende fagmiljøer innen samferdsel, da er dette absolutt noe for deg!

Multiconsult har i flere undersøkelser vist seg å være en av bransjens mest attraktive arbeidsgivere, både blant studenter og erfarne – er du nysgjerrig på hvorfor?

BLI MED Å BYGGE MORGENDAGENS BÆREKRAFTIGE SAMFUNN

Samfunnet vårt er i stor endring; byene vokser og blir stadig mer komplekse, forventningene til en velfungerende infrastruktur øker samtidig som miljø- og klimabelastningen skal minimeres. Vår solide kompetanse, kapasitet og pågangsmot har gitt oss de største og mest spennende samferdselsprosjektene over hele landet. Multiconsult er stor både på vei og bane.

Akkurat nå har vi behov for erfarne og nyutdannede ingeniører/sivilingeniører med spisskompetanse innen Vegplanlegging.

HVEM ER DU

  • Samferdselsfaglig utdanning fra universitet eller høyskole
  • Erfaring fra Samferdsel i offentlig eller privat virksomhet
  • Erfaring med prosjektering i NovaPoint/Autocad

DEN FORETRUKNE ARBEIDSGIVEREN FOR DYKTIGE VEGPLANLEGGERE

I Multiconsult planlegger vi for fremtiden, og vi vet at din kompetanse har en viktig rolle i utviklingen vi nå står ovenfor. Vi har satt oss som mål å ta en ledende posisjon innen samferdsel, hvilket krever at vi også er den foretrukne arbeidsgiver for dyktige vegplanleggere. Derfor har vi stort fokus på å skape en arbeidshverdag med utviklende, interessante arbeidsoppgaver og et godt arbeidsmiljø, som bidrar til at du skal trives hos oss.

Ikke bare tar vi del i de største og mest utfordrende samferdselsprosjektene i Norge, vi er opptatte av å skape gode, velfungerende team som bidrar til delt kunnskap og godt samhold. Vi tilbyr et tverrfaglig miljø med faglig engasjerte medarbeidere som forener teoretisk og teknisk spesialkunnskap med praktisk tenkning, kreativitet og estetikk. Ønsker du i tillegg å bygge relasjoner til oppdragsgivere - da kan Multiconsult være din nye arbeidsplass!

HVA KAN VI TILBY DEG?

  • Spennende og langsiktige karrieremuligheter. Alle medarbeidere i Multiconsult har en egen mål- og utviklingsplan med tilpassede kompetanseutviklingstiltak i tråd med ønsket karrierevei og –utvikling.
  • Et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø. Vi mener at godt samhold og trivsel på arbeidsplassen er veien til effektive og motiverte medarbeider, derfor tilbyr vi blant annet bedriftsidrettslag med varierte tilbud, ulike sosiale arrangementer og avdelingsturer.
  • Gode pensjons og forsikringsordninger, samt aksjespareprogram.
  • Fem ukers ferie, fri i romjulen og i påsken samt fleksibel arbeidstid.

Er du den rette for jobben? Ikke nøl med å sende inn en søknad – vi behandler søknader fortløpende, og gleder oss til å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Kristin Aflekt Thomessen

Seksjonsleder

91512785

kristin.aflekt.thomessen@multiconsult.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: