Gruppeleder Urbanisme og Landskap

Empowered people, transforming society together.

Sweco is Europes leading architecture and engineering consultancy. With 17,500 employees in Northern Europe, we offer our clients the right expertise for every project. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world.

FirmaSweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist18.04.2021

Er du en fremoverlent ledertype med fascinasjon for byutvikling? Da kan du være vår nye Gruppeleder for Urbanisme og Landskap.

I Sweco arbeider vi for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby det innbyggerne trenger –varme boliger, effektiv transport, moderne sykehus, rent vann, ren luft og et levelig klima. For å lykkes med det, er vi avhengige av flinke folk med engasjement for utvikling og bærekraft.

Du vil gjøre en forskjell. Som Gruppeleder for Urbanisme og Landskap vil du lede en gjeng med 16 samfunnsengasjerte fagpersoner innen landskap, arkitektur og urbanisme – og bidra til at vi blir ett av de ledende miljøene innen byutvikling i Norge. Vi jobber med mange eiendomsbesittere og med store byutviklingsprosjekter som Økern Sentrum. Vi har et sterkt fokus på bærekraft og er bl.a. med i Pådriv-nettverket.

Du vil utvikle deg. Foruten å bidra til å sette oss på byutviklingskartet, vil du engasjere oss og andre for at vi sammen skal drive faget fremover. Nylig ble gruppen for byplan og arkitektur i Sweco slått sammen med gruppen på landskapsarkitektur. Sammen med ledergruppen i avdeling samfunnsplanlegging, vil du skape en felles retning for gruppen og feltet – og «få med» alle på dette.

Som person er du glad i mennesker, du liker å se andre blomstre som resultat av din innsats og du bygger gjerne nettverk for å nå mål. Du er initiativrik og fremoverlent – du liker å lære og få ting gjort, og du er idérik og åpen for endringer. Om ikke det var nok, er du stødig og resultatorientert – du kan identifisere og utnytte kommersielle muligheter og du er til å stole på.

Hos oss vil du

  • Ha forretningsansvar for gruppen, derigjennom resultat og personalansvar
  • Jobbe for å bygge gode relasjoner og skaffe nok arbeid
  • Jobbe systematisk med å inspirere, motivere og utvikle medarbeidere
  • Ha en aktiv rolle ut mot fagfeltet
  • Sjonglere flere roller samtidig – fra prosjekteier til tilbudsleder

Vi ønsker at du har

  • Utdannelse innen planfag (fysisk planlegger, geograf, sosiolog) eller arkitektur (ARK eller LARK)
  • Minimum 7 års erfaring, gjerne med bakgrunn fra offentlig planmiljø eller private byutviklingsmiljøer
  • Erfaring og nettverk fra offentlig/privat sektor, gjerne som en aktiv stemme i byutviklingsdebatten
  • Lederegenskaper som tydelig, målrettet og engasjert

Kontaktpersoner:

Johannes Goa Ludvigsen

Leder

92080001

johannesgoa.ludvigsen@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: